TELO KRVNIKA I DALJE U HLADNJAČI: Ne zna se kada će biti sahranjen Nermin Sulejmanović - niko od članova porodice ne želi da pokopa monstruma!

Autor:

Hronika

21.08.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se dalja odluka kada i gde će Nermin Sulejmanović biti sahranjen.

TELO KRVNIKA I DALJE U HLADNJAČI: Ne zna se kada će biti sahranjen Nermin Sulejmanović - niko od članova porodice ne želi da pokopa monstruma!

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović

Telo Nermina Sulejmanovića, monstruma iz Gradačca koji je 11. avgusta ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje ljudi i dalje niko nije preuzeo.

Nerminovi ostaci i dalje se nalaze u hladnjači u Tuzli i u ovom trenutku nije poznato kada će i gde tačno biti pokopan.

- Niko još nije preuzeo telo - potvrdio je direktor Komemorativnog centra Tuzla Faruk Latifagić, piše Telegraf.

Kako je ranije saopštio, opština je centru poslala dopis i čeka se dalja odluka kada i gde će Sulejmanović biti sahranjen, s obzirom na to da niko od članova porodice nije želeo da preuzme telo.

- Nadamo se da će sve biti završeno ove nedelje - rekao je sagovornik.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović, koju je ubio naočigled njihove devetomesečne ćerkice.

Nakon ubistva Nizame, Sulejmanović je usmrio Denisa i Đengiza Ondera, oca i sina koje je poznavao od ranije, i ranio je još tri osobe.

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mere zabrane prilaska za Nermina Sulejmanovića, ali Opšinski sud u Gradačcu je odbio njen zahtev, pravdajući odluku nedostatkom dokaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading