NIZAMA JE ZNALA DA JE UBICA U VEZI SA POLICAJKOM, ALI SE NADALA! Tetka sve otkrila: "Dženana je Nizamu zvala i rekla - Ostala mu je MOJA MINĐUŠA U AUTU"

Autor: Republika

Hronika

20.08.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetka kaže da je Nizami bilo teško, da su joj svi dojavljivali gde su videli Nermina i ljubavnicu, ali nikad nije u javnosti pokazivala osećanja.

NIZAMA JE ZNALA DA JE UBICA U VEZI SA POLICAJKOM, ALI SE NADALA! Tetka sve otkrila: "Dženana je Nizamu zvala i rekla - Ostala mu je MOJA MINĐUŠA U AUTU"

Foto: Facebook

Trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović se takmičio kao bodibilder i radio je u teretani. U dvoranu je dolazila i Dž.S., policajka iz PU Gradačac. Iako ona to negira, tetka ubijene Nizame Hećimović, Nerminove supruge, Zijada Pamuković tvrdi da je policajka bila u vezi sa Sulejmanovićem.

- Istina, od avgusta je počeo da se ponaša drugačije, otkad je počeo vezu s tom policajkom. To se znalo, nije tajna, bili su u Crnoj Gori zajedno na moru. Nizamu je ona zvala i govorila na primer: „Pogledaj, u vratima auta ti je moja minđuša". Sedam dana pre krvoprolića bili su zajedno na bazenima u Orašju, oni se nisu skrivali. Nizama je znala, javljali su joj ljudi, ali bila je trudna. Uskoro je došlo dete i nadala se da će biti bolje - otkrila je Zijada za Jutarnji list.

Kazala je da je bilo teško, da su Nizami svi dojavljivali gde su ih videli, ali da nikad nije u javnosti pokazivala osećanja. 

Republika

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

Nizama Hećimović

- Hodala je ponosno, bila je uvek doterana, kuća joj je bila sređena. O njemu je posebno brinula, obroci su, to što je jeo zbog svog treninga, morali da budu tačno na vreme, strogo disciplinovano. Stvarno se trudila da taj brak opstane. Kod njega se preselila tek pre porođaja. Inače, mislim da su bili u vezi oko četiri godine - rekla je Zijada.

Osim navodne veze, masovni ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović za 16. avgust imao, pišu pojedini mediji, zakazano venčanje s trećom ženom.

Nermin je u petak 11. avgusta u Gradačcu nakon otmice krvnički prebio svoju nevenčanu suprugu Nizamu, a onda joj u uživo prenosu na Instagramu ispalio hitac u glavu. Nakon toga je bežeći kroz centar Gradačca, hicima iz istog pištolja ubio i svoje poznaniike Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina bivše devojke Dženane Onder, da bi na kraju presudio i sebi metkom u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading