VANDALI IZ HAJATA PRIZNALI KRIVICU! Manijaci tukli muškarca na krštenju - oduzeti im pasoši!

Autor:

Hronika

16.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob se dogodio oko 23:05 časova u poznatom hotelu u Milentija Popovića, kada je izbila masovna tuča tokom proslave krštenja deteta.

VANDALI IZ HAJATA PRIZNALI KRIVICU! Manijaci tukli muškarca na krštenju - oduzeti im pasoši!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Učesnici nasilne tuče koja se odigrala na proslavi krštenja u subotu, 12. avgusta, u beogradskom hotelu "Hajat", priznali su svoje krivično delo. Trojica državljana Austrije, identifikovani kao Đ.A. (20), Đ.K. (19) i Đ.A. (35), zabranjeno im je napuštanje Srbije, dok su im oduzeti pasoši.

Sukob se dogodio oko 23:05 časova u poznatom hotelu u Milentija Popovića, kada je izbila masovna tuča tokom proslave krštenja deteta. Muškarac A. V. (47) pretrpeo je ozbiljne telesne povrede nakon što ga je više muškaraca brutalno pretuklo. Tuča je prouzrokovala ozbiljnu zabrinutost i reakcije javnosti, s obzirom na mesto i okolnosti u kojima se incident dogodio.

Uhapšeni nasilnici su se izjasnili o krivici pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, gde su izneli svoju odbranu u vezi sa događajem. Pored toga, zabranjeno im je napuštanje teritorije Srbije dok traje postupak, a njihovi pasoši su privremeno oduzeti kao deo mera predostrožnosti.

Nasilna incidenca na proslavi krštenja još jednom ukazuje na ozbiljnost problema nasilja i potrebu za adekvatnim reakcijama i sankcijama. Iako je odgovornost i sudbina nasilnika sada u rukama pravosudnih organa, ovakvi događaji pozivaju na preispitivanje bezbednosnih mera i sprečavanje sličnih situacija u budućnosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading