DROGIRAN DIVLJAO PO GRADU I VOZIO UBICU! Rokvić priveden u tužilaštvo da "peva" što je krvnički prebio čoveka!

Autor:

Hronika

16.08.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki mediji su navodili da je Rokvić preko veza uspeo da pogoduje sinu u sudskim postupcima.

DROGIRAN DIVLJAO PO GRADU I VOZIO UBICU! Rokvić priveden u tužilaštvo da "peva" što je krvnički prebio čoveka!

Foto: printscreen, ST/N. Mutić

Stefana Rokvića, pastorka pevačice Dijane Didi Janković upravo saslušavaju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On je uhapšen prekjuče po nalogu ovog tužilaštva nakon što ga je policija identifikovala na osnovu snimka.

Nasilnik, sin iz prvog braka biznismena Danijela Rokvića, pre tri meseca je brutalno pretukao muškarca u Ulici Maksima Gorkog na Vračaru.

Tužilaštvo je po prijavi o prebijanju mladića tražilo snimke mesta na kom je to učinjeno, a na njima se jasno vidi Stefan Rokvić koji je parkirao automobil ispred trafike. On je onda izašao iz vozila i prišao muškarcu koji je tu stajao. Posle pesničenja u glavu, Rokvić je žrtvi zadao još pet udaraca. Potom je podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu.

Na sve on je nesrećnog muškarca nastavio da pesnicama udara po glavi. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao na frižider sa sladoledima kod trafike.

Inače Stefan Rokvić je označen kao saučesnik Milošu Srebriću Flekici koji je u maju 2017. ubio Kristinu Kaplanović radnicu na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. Rokvić je vozio ubicu do mesta zločina i sa mesta zločina nakon ubistva.

Tokom sudjenja otkriveno je da su se Srebrić i Rokvić zajedno drogirali i jurcali po Beogradu njegovim skupim automobilom. Neki mediji su navodili da je Rokvić preko veza uspeo da pogoduje sinu u sudskim postupcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading