USKO DA UŽE NE MOŽE, ŠLIC OTKRIO MALO VIŠE: Tri pravila Džejla Ramović primenjuje kada bira GARDEROBU, nije vam potrebno BOGATSTVO već večni komadi (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada zvezda Džejla Ramović od početka karijere ima stil oblačenja koji strogo prati.

USKO DA UŽE NE MOŽE, ŠLIC OTKRIO MALO VIŠE: Tri pravila Džejla Ramović primenjuje kada bira GARDEROBU, nije vam potrebno BOGATSTVO već večni komadi (FOTO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/dzejlaramovic/

Pevačica Džejla Ramović važi za elegantnu i lepu mladu devojku koja neguje svoje vrednosti i elegantan stil od početka karijere pa sve do danas. Nikada do sada nismo je videli u previše provokativnim modnim kombinacijima. Nekada modnim odabirom samo zagolica maštu, ali skoro nikada ne pređe "modnu granicu". Primetili smo da je određenim stvarima Džejla godinama dosledna i izdvojili ih, kako bi i vama pomogli kada sledeći put budete birali kombinaciju za određenu priliku.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Džejla Ramović

Očigledno ona bira garderobu u kojoj joj je udobno i u kojoj se lepo oseća.

1. Šljokice

U poslednje vreme Džejla bira komade koji su prekriveni šljokicama. Najčešće odluči se za srebrnu boju, ali ponekad proba i u drugim poput ljubičaste. Savršeno joj stoji i zlatna, ali ono što je do sada prošlo izuzetno primećeno, a i u trendu je, je haljina mrežica. Sastoji se od kratke postave i mrežice ili šljokica koji idu preko. Na sve to ona je uparila bele čizme ispod kolena sa malom štiklom

 

2. Crno

Uska, crna haljina uvek je broj jedan. Svima lepo stoji, modela ima hiljadu i svako može pronaći onaj koji mu odgovara. Na profilu podelila je u dve fotograifije gde pozira u crnoj haljini.

Obe po malo provokativne, naravno sa ukusom, ali odličan odabir za svaku priliku od slavlja pa do nekih drugih događaja. Na ovoj fotografiji Džejla je uz haljinu iskombinovala i crne rukavice koje su se odlično uklopile.

3. Elegantno

Iako je elegatno širok pojam i možda nije pravi način da opišete bilo koju haljinu, ali je odlično za opisati samu Džejlu. Uvek izdominira svojim neobičnim stajlinzima, a jedan takav je sako haljina u pink boji koja je aktuelna već duže vreme. Sigurno ste bar nekoga videli u ovom modelu, a Džejla je ponela malo drugačiji. Njena haljina ima i rukave, zbog čega deluje još autentičnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading