NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU PROSLAVILA JE ROĐENDAN, A OVAKVO SLAVLJE NIKO NE MOŽE DA PRIUŠTI! Na glamuroznoj zabavi ponela stajling kao odrasla (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harper Seven Bekam, ćerka Dejvida i Viktorije proslavila je 12. rođendan.

NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU PROSLAVILA JE ROĐENDAN, A OVAKVO SLAVLJE NIKO NE MOŽE DA PRIUŠTI! Na glamuroznoj zabavi ponela stajling kao odrasla (FOTO)

Foto: Profimedia

Porodica Bekam

Porodica Bekam ponosno je objavila da ćerka Harper Seven slavi 12. rođendan, a sve su obeležili Prada žurkom. Na luksuznoj žurki sve je uređeno u znaku Prade, što je i očekivano. Naime, devojčica je već sada prava zvezda, od majke se nikada ne odvaja, a ona je od rođenja vodi na skoro sve događaje čemu se ona posebno raduje.

Sama Harper je inspirisala svoju mamu Viktoriju za potpuno novi koncept odeće "Mama i ja". Inače, ona živi san mnogih tinejdžerki: putuje po svetu, ide na ekskluzivne destinacije i često vreme provodi na jahti.

Zašto se devojčica zove Seven?

Harper ima srednje ime koje glasi Seven, odnosno Sedam. Razlog je Dejvid koji je uvek igrao pod brojem 7 za Mančester Junajted i za Englesku, a rimski broj sedam ima istetoviran i na desnoj ruci. Takođe, Viktorija se porodila u 19h, u julu, odnosno u sedmom mesecu u godini. 

Viktorijina najbolja drugarica je Eva Longorija, a ona je i kuma male Harper. Iako su mama i ćerka izuzetno bliske, Viktorija smatra da je Harper ipak "tatina devojčica", prenosi "Stil".

Takođe, mnogo se pisalo u kakvim su stvarno odnosima Viktorija i Dejvid, a neki su videli razvod "na pragu". Primećena je i tetovaža posvećena njenom suprugu koja je vidno izbledela zbog čega su mnogi komentarisali da je razlog toga odlazak na skidanje iste, pri čemu postupak nije završen do kraja.

- Jednostavno nisu izgledali lepo - rekla je Viktorija prilikom gostovanja u emisiji "Today“ i dodala:

- Ne znači ništa više od toga. Mislim da su mediji počeli da nagađaju da li sam ostavila muža. Ne, samo mi je bilo muka od tetovaže. To je tako jednostavno - zaključila je Viktorija i time stavila tačku na glasine o razvodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading