DRAGAN DŽAJIĆ OBELEŽIO SKUPŠTINU FSS: "Biti predsednik je za mene veliko priznanje!"

Autor:

Sport

08.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči prvog čoveka Saveza.

DRAGAN DŽAJIĆ OBELEŽIO SKUPŠTINU FSS: "Biti predsednik je za mene veliko priznanje!"

Foto: Starsport

Druga redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS), prva od izbora novog rukovodstva na čelu sa Draganom Džajićem, održana je danas u Staroj Pazovi.

Sednicu je otvorio prvi čovek FSS Dragan Džajić, a tehnički deo vodio je generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Predsednik Sindikata fudbalera Mirko Poledica izrazio je protest zbog toga i istakao da je to mimo Statuta i na neki način nepoštovanje institucije predsednika. On se dva puta tokom Skupštine lično obratio Džajiću i ponovio da ga mnogo poštuje i ceni, ali da mu je žao što je bio u pravu kada je rekao da je dolazak na čelo FSS njegov najveći poraz.

- Znam da me vi ne volite, ali ja vas volim i poštujem više od vaših saradnika, bili ste idol moje generacije. Ne bih bio srećan da odete iz FSS, sam želim pokajanje i da popravite uslove u srpskom fudbalu - rekao je Poledica.

Foto: Starsport

Dragan Džajić, predsednik FSS

Džajić je odlučio da zbog ovakvih reči replicira Poledici, mada, kako je to naveo, nije imao u planu.

- Odakle vam samo to da vas mrzim, čuo sam za to da ćete biti glavni akter, vi to volite. Mogu da vam zamerim neke stvari, a nikog ne mrzim, nekog cenim malo više, nekog manje. Navikao sam i na pravdu i nepravdu, platio sam krvavu cenu, ne kajem se ništa. Učiniću sve da bude pravedno i pošteno u granicama mojih mogućnosti. Takav sam bio na terenu, ne kajem se, za mene je biti predsednik FSS veliko priznanje i učiniću sve da tako i bude - istakao je Džajić.

Nije se raspravljalo o "slučaju Kolubara", kako je objasnio direktor pravne službe Dejan Šuput zbog procesa u CAS, koji je u toku i odluka će biti doneta po ubrzanom procesu najkasnije do 21. jula, jer je to suprotno između ostalog i zakonima Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading