NA MATURU JE STIGLA U KOVČEGU! Javnost zgrožena postupkom, evo šta je razlog, a doneli su je OTAC I BRAT (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.07.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke će se maksimalno potruditi da na maturi budu primećene, ali ovo je previše!

NA MATURU JE STIGLA U KOVČEGU! Javnost zgrožena postupkom, evo šta je razlog, a doneli su je OTAC I BRAT (FOTO)

Foto: TikTok/ ab1strang3

Stigla u kovčegu na maturu

Devojka koja se predstavlja kao Abi na TikTok - u podelila je niz fotografija sa svoje male mature. Iako biste pomislili da je sigurno izabrala neku nežnu i lepu haljinu, nije ni približno tako. Želeći da se istakne Abi je došla na maturu u sanduku.

U crnoj čipkastoj haljini, sa tamnim karminom i izuzetno tamnom, crnom bojom kose ležala je u kovčegu dok su je iznosili brat i otac. Celu godinu je provela planirajući ovo kako je istakla, a da bi priča bila potpuna u svemu su je podržali bliski članovi porodice. Otac i brat obukli su se takođe u crno i nosili su naočare. Pristigla je u crnom automobilu, a otac i brat su je izneli među prisutne. Takođe, primetno je lice koje je bilo jako svetlo, skoro kao belo, verovatno da bi "dočarala" smrt.

Foto: TikTok/ ab1strang3

Devojka koja je stigla u kovčegu na maturu

Očigledno je želela da privuče pažnju i da se o njoj piše, što je i uspela jer su njene fotografije odmah delili svi strani mediji i učinili da video sa slikama sa mature gde pristiže u automobilu ima čak dva miliona pregleda.

Šta je tačno bio razlog ovakvom koraku osim privlačenja pažnje ne znamo, ali ostavljamo fotografije koje možete pogledati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading