ONA JE DADILJA DEČAKA IZ VEOMA MOĆNE PORODICE, ŽIVI SA NJIMA I OTKRIVA KAKO JOJ JE STVARNO: Jedna stvar je STROGO ZABRANJENA, a na raspolaganju ima pravo bogatstvo

Autor: N.J.

Lifestyle

24.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dadilja dečaka koji dolazi iz imućne porodice takođe uživa u njihovom bogatstvu, te i povremeno leti privatnim avionom, a luksuznim životom hvali se na TikTok - u.

ONA JE DADILJA DEČAKA IZ VEOMA MOĆNE PORODICE, ŽIVI SA NJIMA I OTKRIVA KAKO JOJ JE STVARNO: Jedna stvar je STROGO ZABRANJENA, a na raspolaganju ima pravo bogatstvo

Foto: TikTok/Printscreen

Evelin Singlton nikada nije očekivala da će voditi ovakav život, te kada je prihvatila razgovor i ponudu jedne imućne porodice, za nju sve se menja. Dvadesettrogodišnja dadilja malog Džejkoba oduševila je njegovu mamu, a posebno se istakla na osnovu biografije gde se ne navodi samo njeno iskustvo već ko je i kakva je kao osoba. Kako je i sama objasnila kada pozovete nekoga u dom da vam čuva dete sigurno vam je bitno kakva je osoba i šta voli, a ne samo kakvo joj je iskustvo.

Foto: TikTok/Printscreen/ evellynsingleton

Evelin dadilja se snima za TikTok

Prvi razgovor sa porodicom

Ona je pričala sa porodicom sat vremena i bilo joj je jasno da oni ne traže nekoga ko će samo da ga pazi već i da aktivno učestvuje u njegovom životu. Pitali su je šta voli i u kojim aktivnostima bi mogla da ga prati. Porodica mesec dana živi u Nentaketu, a ostatak vremena putuje i menja mesta stanovanja. Za ovu porodicu česta putovanja nisu ništa novo.

- Bila sam dadilja tokom leta, ali ovo je bilo moje prvo radno mesto, a bilo je to na ostrvu na koje nikad nisam ni kročila. Ali budući da me ništa nije držalo u Nešvilu, prihvatila sam mesto dadilje kad mi je bilo ponuđeno. Prema našem dogovoru, čuvala bih Džejkoba radnim danom od 9 do 17, s dodatnih pet sati fleksibilnog vremena nedeljno koje se može koristiti za stvari poput večernjih izlazaka.

Foto: TikTok/Printscreen/ evellynsingleton

Evelin dadilja u imućnoj porodici

Dužnosti

Ona brine o njemu, kuva i pere veš. Zbog prilike koju je dobila bila je uzbuđena, a potrudila se da na Internetu nađe što više informacija.

- Uprkos tome što sam čeprkala po Internetu kako bih saznala više o porodici, bili su stranci i nisam bila sigurna da ćemo se spojiti. Na kraju sam shvatila da ako stvari ne budu išle dobro, uvek mogu dati otkaz, sesti na avion i vratiti se u Nešvil.

 

Dve nedelje nakon što je dobila ponudu, odletela je i upoznala je njegovu mamu.

- Dobila sam vlastitu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, kupatilom koje je bilo opremljeno kozmetikom i garderobom. Uz to, sve moje namirnice i predmeti za ličnu negu su zbrinuti. Njegovi roditelju uvek su pričali da "sve što je njihovo to je i moje", imam pristup njihovim automobilima i biciklima i čak me zovu da im se pridružim na obrocima i aktivnostima kada imam slobodne dane. Nikada nema pritiska da im se pridružim, ali ja to često činim jer se iskreno slažemo i uživamo u društvu - priča i objašnjava da su prvo bili tu samo njih troje jer je Džejkobov otac još uvek radio u Dalasu.

- Imali smo veliku sreću što smo se slagali od samog početka. Poznavanje vlastite vrednosti i uzajamno poštovanje jedno prema drugom ključni je deo kako bi stvari funkcionisale. Još jedan ključni element da osigurate dobar radni odnos je održavanje strogo utvrđenog rasporeda, nešto što volimo i Džejkobova mama i ja, posebno u situaciji kada živimo u kući. On lepo spava i to po 12 sati nekada, a budi se u 7 ujutru. Iako počinjem da radim u 9, obično doručkujem s njim i njegovom porodicom oko 8 ujutru. Njegova mama mi daje punu slobodu u pogledu toga kako ćemo da provodimo vreme zajedno, ali ja se držim zadanih zabavnih aktivnosti - završava ona.

Otkrila je jednu zanimljivost, a to je da je počela da snima za TikTok na ideju Džejkobovog tate. Našalio se da je on toliko slatka beba da bi ga trebalo proslaviti. Od tada ona objavljuje videe sa njim, ali zabranjeno joj je da objavi gde žive ili bilo šta što ima veze sa poslom njegovog tate.  Nikada nije bilo problema oko toga, a ona uvek pošalje video prvo njima pre nego što ga objavi, a posebno joj je bilo zabavno što su ljudi počeli da je prepoznaju na ulici. Džejkob je dobio brata, a ona još uvek radi za tu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading