MAMA ISEKLA IGRAČKE KOJIM SE DETE IGRA U KADI: Kada je pogledala šta je unutra HITNO JE BACILA, ne veruje svojim očima (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.07.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da iseče igračke kojim se njeno dete igra.

MAMA ISEKLA IGRAČKE KOJIM SE DETE IGRA U KADI: Kada je pogledala šta je unutra HITNO JE BACILA, ne veruje svojim očima (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ roroandmandi

Jedna mama sa TikTok - a odlučila je da vidi sa čime se stvarno igra njeno dete tokom kupanja. Naime, mama Mandi često stavlja bebi u kadu gumene igračke, a kod kuće ima nekoliko. Ovoga puta odvojila je prase i ajkulu nakon što je primetila da su počele da menjaju boju. Zbog figure ajkule bila je još zabrinutija jer kako kaže počelo je da gubi boju.

- Hajde da ih isečemo da vidimo šta je unutra - rekla je u videu.

Foto: TikTok/ roroandmandi

Buđ u gumenim igračkama

Unutar igračaka bila je buđ, srećom kada je isekla prase nije bilo toliko strašno, ali nakon sečenja ajkule jeste. Unutar ajkule koja je inače promenila mnogo više boju, odnosno boja gume je posvetlela jasno se videla buđ. Nakon što je videla šta je unutra poručila je suprugu da će sve odmah baciti.

Buđ može da izazove simptome alergije i astme. Ne postoji neki jedinstven odgovor za koliko se možete razboleti ako ste izloženi buđi. Mnogi se bore da se otarase buđi u stanu ili kući, o čemu smo ranije pisali, a možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading