OVA TRI ZNAKA VEZANA SU ZA MAJKU VIŠE NEGO ZA BILO KOGA DRUGOG: Ona im je najvažnija i tu nema rasprave!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa majkom postoji posebna povezanost, ona nam je najveći saveznik ali i kritičar.

OVA TRI ZNAKA VEZANA SU ZA MAJKU VIŠE NEGO ZA BILO KOGA DRUGOG: Ona im je najvažnija i tu nema rasprave!

Foto: unsplash.com

Majka sa ćerkama

Dok neki nisu u dobrim odnosima sa roditeljima, što je takođe moguće, postoje i oni koji su na neki dublji način povezani sa svojom majkom. Nemaju svi tu vrstu emocionalne povezanosti, možda ne bar na tom nivou. Pogledajte da li ste među tri horoskopska znaka koja su izuzetno povezana sa majkom:

Bik

Bikovi majku stavljaju na prvo mesto, prvo majka pa sve ostalo. Iako imaju druge njima bitne osobe u životu, majka je jedna i tako se i ophode prema njoj. Ona ima na Bikove veliki uticaj, njihova reč izuzetno je važna i Bik zna da uvek može da računa na mamu.

Foto: pixabay.com

Majka i ćerka razgovaraju

Rak

Oni su nežni i neguju odnos sa majkom gde god da se nalaze u svetu i to im je prioritet. Gde god da su i šta god da rade, poziv majci mnogo je bitan. Toliko su povezani sa majkom, gotovo kao nijedan drugi znak. Zanimljivo je što su na sličan način povezani i sa partnerima, uvek se trude da komunikacija bude dobra.

Jarac

Oni imaju porodičan karakter i treba im mnogo poverenja i ljubavi, to je jedan od razloga zbog čega se Jarčevi trude da usreće svoju majku i pokažu koliko im je stalo do njih. Dakle, ako izlazite sa nekim ko je Jarac u horoskopu onda se spremite jer ćete morati da uverite i njihovu majku da ste dobar izbor za sina, piše "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading