OVIH ŠEST ZNAKOVA VEROVATNO ĆE DOBITI NA LUTRIJI! Astrolozi tvrde da ih zbog jedne stvari uvek sreća prati, evo da li ste na spisku

Autor: N.J.

Lifestyle

28.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi jednostavno uvek imaju sreće!

OVIH ŠEST ZNAKOVA VEROVATNO ĆE DOBITI NA LUTRIJI! Astrolozi tvrde da ih zbog jedne stvari uvek sreća prati, evo da li ste na spisku

Foto: Shutterstock

Novac

Astrolozi su za Best Life otkrili šest znakova zodijaka koji će uspeti nešto da dobiju od onih koji će osvojiti neku beznačajniju nagradu.

Bik

- Bikovi vole novac, posebno njegovu sigurnost; kao da je privlačnost novca ugrađena u njihovu dušu - kaže astrološkinja Loren Degolia.

U odnosu na druge oni su strpljiviji tako da će bez problema čekati da se situacija reši.

- Svojim nepokolebljivim pristupom i veštinom donošenja mudrih finansijskih odluka Bikovi svoje težnje pretvaraju u opipljive nagrade objašnjava Rakel Rodrigez, astrološkinja i osnivačica Your Zodiaca.

Foto: Pixabay

Novac u novčaniku

Ribe

One privlače sve dobro oko sebe.

- Njihova intuitivna priroda omogućuje im da iskoriste nevidljivu energiju i suptilne znakove, što im daje prednost kada je u pitanju lutrija - kaže Rejčel Kler, profesionalna astrološkinja u Mystic Sense.

- Obasipa ih daškom čarolije i sposobnošću da manifestuju svoje želje, tako da Ribe kao da imaju direktan put do telefonske linije svemirske lutrije - dodaje Kler.

Strelac

- Njihov optimističan pogled, otvorenost i strast za preuzimanjem rizika vode do uzbudljivih prilika - kaže Rodrigez.

- Što se tiče lutrije, Strelčevi brzo prilagođavaju svoje strategije, isprobavaju nove pristupe i istražuju različite kombinacije brojeva - objašnjava Kler.

Foto: shutterstock

Devojka ide iz šopinga i nosi kese

Lav

Oni su pozitivni i učiniće sve što je potrebno da dobiju šta žele.

- Lavovi koje karakteriše njihovo samopouzdanje i optimizam najverovatnije će verovati u svoju sreću i osvojiti veliki dobitak na lutriji. Lavova vera u sopstvene sposobnosti, u kombinaciji s njihovom blistavom harizmom, često dovodi do povoljnih ishoda u igrama na sreću - dodaje Rodrigez.

Ovan

Oni ne odustaju sve dok ne pobede.

- Oni imaju snažan osećaj vere i upravo te komponente povećavaju verovatnoću da Ovnovi dobiju srećku - kaže Degolia.

- Ovan pristupa lutriji s optimističnim i preduzetničkim duhom, pali plamen sreće čistom snagom volje - primećuje Kler.

Vaga

Trude se da pronađu ravnotežu i harmoniju u životu.

- Šire dobre vibracije i fino rešavajući sukobe. Vaga skuplja ozbiljne bodove karme, a svemir ima tendenciju da nagradi takve napore - kaže Kler, a prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading