OCU DEČAKA UBICE PRODUŽEN PRITVOR! Ovo je glavni razlog zašto!

Autor:

Hronika

30.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.

OCU DEČAKA UBICE PRODUŽEN PRITVOR! Ovo je glavni razlog zašto!

Foto: printscreen, Nemanja Pancic

Kosta, Miljana i Vladimir Kecmanović

Ocu dečaka koji je osumnjičen za masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Viši sud u Beogradu produžio pritvor, a koji može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenom produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom V. K na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading