ZBOG OVOGA NE STIŽE DA UŽIVA NA SVOJOJ JAHTI: Didi Janković pokreće sopstveni rijaliti, sprema nezamapćeni spektakl!

Autor: O.B. / M.I.

Zabava

27.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Didi Janković pokrenula novi biznis, a ono što priprema fanovima, na našim prostorima još uvek nije viđeno!

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, danas pokreće svoju novu liniju i otvara bjuti centar, pod nazivom "DJ beauty". Kako je poznato da Didi J ostvari sve što poželi, pevačica je za Republiku otkrila da sprema svojim fanovima nešto do sada neviđeno.

Naime, ona je priznala da vredno radi na sopstvenom rijalitiju, ali se najpre osvrnula na salon i svojim primarnim ciljevima:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Mislim da svaka svetska zvezda treba da ima još neki biznis sa strane. Nije mene slava promenila, ista sam ona devojčica, koja je maštala da bude svetska zvezda. Sada sam potpuno ista, samo sam mnogo ispunjenija i ostvarenija. Upoznala sam gotovo sve svetske zvezde, to ne može da se izmisli, za to postoje dokazi. Ovo je moja klinika i ja sam sve sama sredila i uložila, trebalo mi je vremena, jer je sve jako skupo, nisam mogla sve odjednom. Gluposti su da meni suprug sve obezbeđuje, mi smo 11 godina zajedno i sve radimo zajedno, sve je zajedničko - govorila je ona.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Cilj mi je da uskoro izbacim svoj rijaliti na Netflix-u, da tamo budu svi detalji iz mog života, sva dešavanja, na tome trenutno radim. Imam puno posla, idem svuda i biće naporno, volela bih da stignem da uživam na jahti - otkrila je Didi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading