TADIĆ DOBIJA DRUŠTVO? Potres u Istanbulu, reprezentativac Srbije na meti Fenera!

Autor:

Sport

27.07.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli bismo da imamo srpski dvojac u turskom velikanu.

TADIĆ DOBIJA DRUŠTVO? Potres u Istanbulu, reprezentativac Srbije na meti Fenera!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Lazar Samardžić, vezni fudbaler Udinezea, mogao bi ovog leta da promeni klub, a jedan od timova koji su stali u red za njegov potpis jeste i turski Fenerbahče.

Naime, klub iz Istanbula je krenuo u pravu rekonstrukciju, već nekoliko igrača je pojačalo ovog velikana, a zanimljivo je da su to uglavnom igrači sa Balkana. Prvi je u Fener stigao Edin Džeko, za njim je došao i Dušan Tadić, a sada bi i Samardžić mogao u grad na Bosforu.

Novopečeni reprezentativac Srbije iza sebe ima odličnu sezonu, a pošto ima svega 21 godinu, našao se na meti velikana italijanskog fudbala. Za njegove usluge se raspitivao šampion Napoli, kao i Inter i Milan, a činilo se da su roso-neri najbliži dovođenju našeg fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Ipak, u trku se uključio i Fener, koji je za Lazara poslao zvaničnu ponudu. Ona iznosi skromnih devet miliona evra, a jasno je da će Udineze odbiti istu, kao i da će tražiti makar duplo veći iznos za jednog od njihovih najvrendnijih igrača.

Lazar Samardžić je rođen u Živinicama u BiH, prošao je sve mlađe selekcije Nemačke, ali je odlučio da igra za reprezentaciju Srbije. Karijeru je započeo u ekipi Herte iz Berlina, nakon toga je nosio dres Red Bul Salcburga, a od 2021. godine nosi dres Udinezea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading