BRIGA ZA OBRADOVIĆA! Partizanov PRVI protivnik u Evroligi doveo BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

28.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makabi predstavio novog igrača.

BRIGA ZA OBRADOVIĆA! Partizanov PRVI protivnik u Evroligi doveo BRUTALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Američki košarkaš Antonijus Klivlend novi je član Makabija, objavio je danas klub iz Tel Aviva na zvaničnom sajtu.

Kako je saopšteno, 29-godišnji Klivlend je sa čelnicima "ponosa Izraela" potpisao je ugovor do juna 2025. godine.

Nekadašnji NBA igrač, u kojoj je nastupao kao član Dalas Maveriksa i Atlante Hoksa, drugi deo prethodne sezone proveo je u Hapoelu iz Eilata, pa se već navikao na igranje u Izraelu.

Iskusni bek će u dresu Makabija ove jeseni debitovati u Evroligi i to u meču protiv Partizana, pošto su izabranici Željka Obradovića prvi rival šestostrukom šampionu Starog kontinenta.

Inače, Klivlend je treće pojačanje Makabija za sledeću sezonu, pre njega su u Tel Aviv stigli Tamir Blat iz berlinske Albe i Džejms Veb iz Valensije koji su takođe potpisali ugovor na dve godine. Nasuprot tome, saradnja je produžena sa Lorenzom Braunom, Džošom Niboom, Džejkom Koenom, Bonzijem Kolsonom...

Kada je u pitanju Antonijus Klivlend, reč je o dvostrukom defanzivcu godine u NBL ligi i član idealne petorke takmičenja za 2022. godinu, ali se nije dokazao u dresovima Maveriksa i Hoksa, zbog čega je ime gradio u razvojnim timovima, upisavši ukupno 30 mečeva u NBA, zajedno sa plej-of utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nbgd

28.07.2023 11:45

Ma koga god neko dovede, problem za Partizan. Takmičenje počinje u oktobru. Manite se bre više sa spinovima o KK Partizan.