SJAJNA VEST ZA GROBARE: Partizan naciljao MONSTRUOZNO pojačanje!

Autor:

Sport

26.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroligaški veteran bi mogao da obuče crno-beli dres.

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Partizan naciljao MONSTRUOZNO pojačanje!

Foto: Starsport

Nikolas Laprovitola, i dalje aktuelni košarkaš Barselone, mogao bi uskoro da obuče dres Partizana.

Kako saznaje "MaxBet sport", Niko je jedan od prioriteta Željka Obradovića i njegovog stručnog štaba, koji je u ozbiljnoj potrazi za organizatorom igre.

Dugo je Nik Kalates figurirao kao prva opcija, spominjao se i Raul Neto, nekadašnji NBA igrač, ali je sada, očigledno, izbor pao na sjajnog Argentinca, koji je prošle sezone sa "blaugranom" postao šampion Španije,

Šampion regiona je spreman da španskom klubu isplati 600.000 evra na ime obeštećenja. Isto tako, Partizan je u procesu dogovaranja ličnih uslova sa 33-godišnjim argentinskim košarkašem.

Foto: Starsport

Nikolas Laprovitola i Dante Egzum

Kao prvi plejmejker Barselone, Laprovitola je prošle sezone provodio oko 24 minuta na terenu, u proseku je ubacivao 11 poena, a imao je skoro pet asistencija po utakmici. Slične brojke je beležio u ACB ligi. Pored nešto efikasnijeg učinka (12.7 poena), imao je oko četiri asistencije, za 23 minuta provedenih na parketu.

Jednu od najboljih partija je pružio prošle godine baš protiv Partizana, kada je u Areni crno-belima ubacio 25 poena.

Nema sumnje da bi Argentinac bio veliko pojačanje za "parni valjak" u narednoj sezoni. Pre njega, u Partizan su stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, dok je dolazak Nikole Mirotića propao u poslednji čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading