UZEO METADON I HEROIN JER GA JE "BOLELA NOGA"! Majka ga našla predoziranog - spisak narkotika koje je uzeo ŠOKIRAO SVE!

Autor:

Hronika

25.07.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ima ranije dobijenu posekotinu na nozi koja ga je bolela.

UZEO METADON I HEROIN JER GA JE "BOLELA NOGA"! Majka ga našla predoziranog - spisak narkotika koje je uzeo ŠOKIRAO SVE!

Foto: ST/Petar Divac, pixabay.com

Majka ovog četrnaestogodišnjaka navodno je metadonski zavisnik, a doktorima je negirala da je njen sin uzeo bilo koji narkotik.

Prema informacijama koje posedujemo, dečak ima ranije dobijenu posekotinu na nozi koja ga je bolela, a lekaru se nije obratio. Zbog bolova, kako se pretpostavlja, pokušao da "ublaži bol" tako što je, navodno uzeo sve ove narkotike.

- On je izdvojen od porodice gde živi sa svojom ženom, tako su je predstavili, majka je tada naišla slučajno i zatekla ga sa penom na ustima i bez svesti - objašnjavaju.

Podsetimo, kako su saopštili juče iz UKC Niš, on je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima.

- Pacijent je intubiran i prebačen na Kliniku za pedijatriju jer je maloletan. Analize krvi potvrdile su da se radi o trovanju narkoticima, ali je ustanovljeno da pacijent ima i ranije zadobijenu posekotinu na nozi koja nije adekvatno lečena i koja je pod infekcijom. Iako je stanje pacijenta u momentu prijema bilo jako teško, zahvaljujući lekarima Klinike za pedijatriju i Urgentnog centra UKC Niš, dečak je stabilizovan, budan je i uspostavio je samostalno disanje - saopštili su iz UKC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading