"BOMBA" U PARTIZANU NEĆE EKSPLODIRATI: Zvezda Barselone sve dalja od crno-belog dresa!

Autor:

Sport

19.07.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti grobarima.

"BOMBA" U PARTIZANU NEĆE EKSPLODIRATI: Zvezda Barselone sve dalja od crno-belog dresa!

Foto: Starsport

KK Partizan

Ekipa Panatinaikosa se ovog leta istakla kao najaktivnija na tržištu, a u Atinu je stiglo već devet ozbiljnih košarkaša, koji navijačima "zelenih" garantuju da će se sledeće sezone u OAKA areni igrati ozbiljna košarka.

Ipak, čelnici Panate nisu uspeli baš u svim svojim namerama. Naime, Jan Veseli, centar Barselone, nalazio se na meti čelnika ovog kluba, ali je Barselona glatko odbila ovu ponudu.

Kako prenosi SDNA, portal sa izvorima bliskim grčkom velikanu, Panatinaikos je Barseloni poslao ponudu od milion evra za slobodu Jana Veselog, dok su "letećem Čehu" ponudili dvogodišnji ugovor vredan 4 miliona evra.

Ipak, iako su odlučili da srežu budžet, u Barseloni su odlučili da odbiju ponudu i da zadrže Veselog i naredne sezone. Osim po PAO, ova vest se nikako neće svideti ni navijačima Partizana.

Naime, u beogradskim medijima se juče pojavila informacija da je Partizan zainteresovan da u svoje redove dovede poznatog Čeha, koji je već igrao za "parni valjak", od 2008, do 2011. godine.

Ali, kako je španska ekipa odbila ponudu Panate, čini se da će Partizan isto proći, osim ako njihova ponuda ne bude izdašnija. Jasno je da bi crno-beli morali da daju preko milion evra zbog obeštećenja, kao i dva miliona godišnje za platu, čime bi Veseli primao otprilike koliko i Kevin Panter i Zek Ledej.

Podsetimo, u Partizan su u ovom prelaznom roku stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, dok se i dalje čeka potpis Nikole Mirotića, što bi svakako bio najveći transfer u evropskoj košarci ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading