KAKVA "BOMBA" U PARTIZANU: Crno-beli dovode BRUTALNOG CENTRA?!

Autor:

Sport

18.07.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogla bi da se ispuni jedna od najvećih želja navijača "parnog valjka".

KAKVA "BOMBA" U PARTIZANU: Crno-beli dovode BRUTALNOG CENTRA?!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Jan Veseli, centar Barselone, mogao bi naredne sezone da se "vrati kući" i da nastupa za ekipu Partizana.

Kako prenosi "Kurir", miljenik navijača je jedna od najvećih želja Željka Obradovića i uprave kluba, pošto baš u češkom centru vide rešenje svojih problema na poziciji petice.

Ipak, jasno je da put od ideje do realizacije nikako neće biti lak. Najveći problem je u tome što je Veseli prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa "blaugranom", međutim, poznato je da Barsa trenutno prelazi kroz turbulentan problem, pa deluje da to nije nerešiv problem.

Takođe, posao bi mogla da pokvari i činjenica što je Veselom menadžer Miško Ražnatović, sa kojim je Partizan nedavno zaratio, zbog situacije oko Jama Madara i njegovom odlaska u Fenerbahče.

Foto: Starsport

Jan Veseli u dresu Partizana

Ipak, postoji velika želja kod Partizana, baš kao i kod samog igrača, pa navijači "parnog valjka" mogu da se nadaju da će Jan ponovo obući crno-beli dres, koji je nosio od 2008. do 2011. godine.

Podsetimo, do sada je Partizan u ovom prelaznom roku doveo dvojicu košarkaša. Prvo je u redove šampiona AdmiralBet ABA lige stigao Ognjen Jaramaz, a nakon toga je došao i Mateuš Ponitka. Jasno je da tu nije kraj pojačanjima, a osim Veselog, Partizanovi navijači ovih dana čekaju i najveću "bombu" prelaznog roka, a to je da Nikola Mirotić postane novi košarkaš beogradskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BREND EVROPE

18.07.2023 16:36

GRANDE PARTIDZANO !