MIROTIĆ SE OGLASIO: Slavni košarkaš poslao PORUKU - ovo će zanimati sve grobare!

Autor:

Sport

15.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Španije doneo odluku.

MIROTIĆ SE OGLASIO: Slavni košarkaš poslao PORUKU - ovo će zanimati sve grobare!

Foto: Starsport

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić

Završena je najveća transfer sapunica ovog leta. Nikola Mirotić se i definitivno rastao sa Barselonom, a u novoj sezoni nosiće dres Partizana!

Proslavljeni reprezentativac Španije, kako prenosi "Telegraf", potpisao je ugovor sa crno-belima, čije će boje braniti u narednoj sezoni.

Prethodnih meseci najviše se pričalo o transferu Mirotića, interesovali su se KK Crvena zvezda Meridianbet, Olimpijakos, Olimpija iz Milana... a pošto se rastao ovog vikenda sa Barselonom, crno-beli su bili najbrži i obezbedili potpis jednog od trenutno, najboljih košarkaša Evrope.

Iako je u centru pažnje čitave Evrope, čini se da Mirotić ne haje previše za to, pa je slavni košarkaš objavio sliku sa mora, gde uživa i priprema se za iskušenja u narednoj sezoni. Time je jasno poslao poruku svima da ga natpisi u medijima preterano ne zanimaju.

Foto: Printscreen/Instagram/nikolamirotic33

Objava Nikole Mirotića na Instagramu

Mirotić je, prema pisanju "Telegrafa", sa Partizanom potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju produženja na još jednu sezonu, a nema sumnje da će nekadašnji reprezentativac Španije biti među najplaćenijim košarkašima Starog kontitenta.

Podsetimo, pre Mirotića, crno-beli dres su zadužili povratnik iz minhenskog Bajerna Ognjen Jaramaz i Poljak Mateuš Ponitka, koji je stigao iz grčkog Panatinaikosa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading