ABER IZ RUSIJE! Moskovljani poslali PONUDU iz SNOVA za fudbalera Zvezde!

Autor:

Sport

15.07.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac crveno-belih Strahinja Eraković pred odlaskom sa Marakane.

ABER IZ RUSIJE! Moskovljani poslali PONUDU iz SNOVA za fudbalera Zvezde!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković sa saigračima iz Zvezde

Izgleda da je Rusija suđena Strahinji Erakoviću! Posle odbijene ponude, koju je poslao Krasnodar, na adresu srpskog reprezentativca stigla je nova!

Ovog puta od Zvezdinog bratskog kluba Spartaka iz Moskve, koji je spreman da izdvoji 7.000.000 evra za štopera srpskog šampiona.

Urednik Sport Ekspresa, jednog od najuticajnijih medija u Rusiji, ovog popodneva je preneo informaciju o pregovorima srpskog i ruskog velikana pod vinjetom ekskluzivnom.

Prema tamošnjim izvorima, Spartak je odlučan u nameri da angažuje popularnog "Čupu", dok se sa Marakane očekuje da stigne odgovor u narednim danima.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Crveno-beli su prethodne nedelje učestvovali na Pari Kupu u Sankt Peterburgu, pa je rukovodstvo Zvezde iskoristilo priliku da opet pokrene temu o potencijalnom transferu Erakovića. Interesovao se i šampion Zenit, ali je velikan iz Moskve izašao sa konkretnijom ponudom.

Strahinja Eraković je bio protiv odlaska u Rusiju, nameravao je da kvalitet potvrdi u nekoj od jačih liga, ali očigledno je da traženo obeštećenje mogu da isplate samo ruski giganti.

Njegovim odlaskom nastala bi rotacija u defanzivnoj liniji crveno-belih, trener Barak Bahar morao bi da traži novo rešenje, jer je teško verovati da će Crvena zvezda odbiti ovako unosnu ponudu.

Ukoliko dođe do transfera, Šampion Mozzart Bet Superlige će definitivno potražiti novo rešenje, u ligu povratnika Miloša Degeneka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading