AMERIKANAC POTPISAO SAMO ZBOG OVOGA: Kevin Panter ostao u Partizanu zbog Nikole Mirotića!

Autor:

Sport

09.07.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska "Marka" iznela ekskluzivna saznanja.

AMERIKANAC POTPISAO SAMO ZBOG OVOGA: Kevin Panter ostao u Partizanu zbog Nikole Mirotića!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kapiten Partizana Kevin Panter nastavlja svoju odiseju u crno-belom dresu. Amerikanac sa srpskim pasošem potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa šampionom AdmiralBet ABA lige, a prema novodima iz Španije ništa od ovoga ne bi bilo da je Nikola Mirotić napustio Barselonu.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev i Nikola Mirotić

"Marka" tvrdi da je transfer Pantera u Barselonu propao samo zbog Nikole Mirotića, koji i dalje nije rasčistio svoj status u Blaugrani. Crnogorac traži isplatu kompletnog ugovora, dok Katalonci žele da smanje milionsku cifru.

Nije Barselona u preterano sjajnoj poziciji, pa zato i ne mogu da isplate čitav ugovor, te traže dogovor. "Marka" navodi da je to razlog i zašto Panter nije potpisao - Barsa se uplašila za svoj novac.

Barselona je u međuvremenu potpisala ugovor sa Đoelom Parom iz Huventuda, poslali su ponude za Vilija i Huanča Ernangomeza, te je Panter sada već prošlost za upravu slavnog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zvezda

11.07.2023 04:02

Ahaa oće to viđen i Džordan na aerodromu u Beogradu potpisuje za nečastive samo zbog Pantera mrš bre goveda