POZNATO KOLIKO ĆE MIROTIĆ ZARADITI U PARTIZANU: Neverovatna cifra, crno-beli troše BOGATSTVO za potpis krilnog centra!

Autor:

Sport

15.07.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Španije će biti među najplaćenijim igračima Evrope.

POZNATO KOLIKO ĆE MIROTIĆ ZARADITI U PARTIZANU: Neverovatna cifra, crno-beli troše BOGATSTVO za potpis krilnog centra!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Završena je najveća transfer sapunica ovog leta. Nikola Mirotić se i definitivno rastao sa Barselonom, a u novoj sezoni nosiće dres Partizana!

Proslavljeni reprezentativac Španije, kako prenosi "Telegraf", potpisao je ugovor sa crno-belima, čije će boje braniti u narednoj sezoni

Prethodnih meseci najviše se pričalo o transferu Mirotića, interesovali su se KK Crvena zvezda Meridianbet, Olimpijakos, Olimpija iz Milana... a pošto se rastao ovog vikenda sa Barselonom, crno-beli su bili najbrži i obezbedili potpis jednog od trenutno, najboljih košarkaša Evrope.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u dresu Barselone

Sada se pojavila informacija i koliku godišnju platu će imati Mirotić, a cifra je gotovo nerealna za Srbiju. Naime, krilni centar će za godinu dana igranja u Partizanu zaraditi tri i po miliona evra, gotovo milion i po evra više nego što će imati Kevin Panter i Zek Ledej, američki igrači koji su produžili ugovor sa "parnim valjkom".

Nekadašnji reprezentativac Španije će potpisati ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Podsetimo, pre Mirotića, crno-beli dres su zadužili povratnik iz minhenskog Bajerna Ognjen Jaramaz i Poljak Mateuš Ponitka, koji je stigao iz grčkog Panatinaikosa. Ipak, jasno je da ovaj prelazni rok nije ni blizu gotov za Partizan, koji ove sezone očigledno ima najviše ambicije u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading