"NIJE IMALA GDE DA SE VRATI, BILA JE SAMA U TUĐINI!" Voljenkini najbliži zabrinuti za ono što se dešavalo u njena 4 zida!

Autor:

Zabava

15.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Voljenke Ilić šokirane onim što se dogodilo!

"NIJE IMALA GDE DA SE VRATI, BILA JE SAMA U TUĐINI!" Voljenkini najbliži zabrinuti za ono što se dešavalo u njena 4 zida!

Foto: Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "ParoviVoljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a njene komšije u Beogradu priznaju da su zatečene vešću.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Znam Voljenku, mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto. Ona dugo ne živi ovde, ovde joj sestra živi. Baš sam juče videla njenu sestričinu kako se igra ovde u parku sa mojim detetom, nije nam ništa rekla. Ja Voljenku znam površno i znam da je sredila život lepo, ne razumem šta se desilo. Zatečena sam zaista - rekla je za Kurir komšinica iz zgrade u kojoj živi sestra Voljenke Ilić i gde je bivša rijaliti učesnica nekada živela.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Upravo sam pročitala u vestima. Voljenka i ja nismo bile bliske, popričale smo usputno dva puta, ali mi je baš žao. Nekada je živela iznad mene u zgradi, pa se odselila sa dečkom. Od njene sestre sam čula da dobro živi, ima para, uživa… Eto, pare ne obezbeđuju sreću. Čudno mi je što njihovi rođaci nisu ništa rekli nikome, oni su dobri ljudi, imaju ćerkicu od oko 7 godina koja se igra sa mojim sinom, dobro je dete, i majka (Voljenkuna sestra) je dobra, nikad nisam čula nešto loše za nju. Ko zna šta se Voljenki dešavalo tako daleko od svih, ako se svađala sa dečkom nije imala gde da se vrati, bila je sama u tuđini - rekla je druga komšinica.

Telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading