DŽON HOLAND IMA NOVI KLUB: Evo gde će LJUBIMAC navijača Zvezde Meridianbet nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

27.07.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš sledeće godine u Izraelu.

DŽON HOLAND IMA NOVI KLUB: Evo gde će LJUBIMAC navijača Zvezde Meridianbet nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Džon Holand

Američki košarkaš Džon Holand igraće naredne sezone u Izraelu, gde je danas potpisao za Hapoel, saopšteno je na sajtu kluba iz Tel Aviva.

Kako je saopšteno, doskorašnji član Crvene zvezde Meridianbet je sa čelnicma izraelskog kluba potpisao jednogodišnji ugovor. Podseća se da je Holand prošle sezone odigrao 37 takmičarskih utakmica za Zvezdu Meridianbet u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi, kao i da je pre toga bio odličan u Bursi sa kojom je stigao do finala Evrokupa.

Trener Hapeola Deni Franko nije krio zadovoljstvo zbog dolaska Holanda.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Džon Holand u crveno-belom dresu

- Srećan što nam se Džon pridružio. Iskustvo, fizička sposobnost, sposobnost šuta i glad koje nosi sa sobom će nam pomoći da težimo da ostvarimo sve ciljeve i odgovorimo na izazove sa kojima se suočavamo - rekao je Franko.

Holand je pravi košarkaški globtroter, u karijeri je izmenjao preko 15 klubova, a treba napomenuti da je bio član Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa u NBA ligi, odnosno Bešiktaša, Uniksa, Sevilje i Burse u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading