NOVI POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda Meridianbet kompletirala CENTARSKU LINIJU!

Autor:

Sport

27.07.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Ivanović zna na koga može da računa.

NOVI POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda Meridianbet kompletirala CENTARSKU LINIJU!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Novi potpis na Malom Kalemegdanu!

Crvena zvezda Meridianbet polako, ali sigurno kompletira roster za narednu sezonu u kojoj će pokušati da se vrati na tron u AdmiralBet ligi Srbije, odbrani titulu u Košarkaškoj ligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća, kao i napravi iskorak u Evroligi.

Posle devet pojačanja, kao i produžavanja ugovora sa Lukom Mitrovićem i Stefanom Lazarevićem, još jedan košarkaš obavezao se da će u crveno-belom dresu igrati i naredne sezone.

U pitanju je Ognjen Kuzmić koji je sa Crvenom zvezdom Meridianbet potpisao ugovor na još dve sezone.

 

 

Na ovaj način Duško Ivanović kompletirao je centarsku liniju koju će pored Kuzmića činiti novajlije Majk Tobi i Džoel Bolomboj.

Podsetimo, na Mali Kalemegdan su ovog leta stigli sledeći košarkaši: Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić, Marko Simonović, Dejan Davidovac, Adam Hanga, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Majk Tobi i Jago dos Santos.

Što se Ognjena Kuzmića tiče on je osvojio čak 11 trofeja sa Crvenom zvezdom Meridianbet: četiri AdmiralBet ABA lige, tri nacionalna šampionata i četiri Kupa Radivoja Koraća. U crveno-belom dresu odigrao je čak 297 utakmica i postigao 1727 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading