TRAGEDIJA NA DIVLJEM KUPALIŠTU KOD ZRENJANINA : Muškarac (58) izgubio život dok je pecao, porodica u očaju traži odgovore!

Autor:

Hronika

27.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevo telo pronađeno je svega metar dalje od mesta na kom je pecao. Telo je poslato na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu.

TRAGEDIJA NA DIVLJEM KUPALIŠTU KOD ZRENJANINA : Muškarac (58) izgubio život dok je pecao, porodica u očaju traži odgovore!

Foto: Printscreen

Melenci  - Lj.P. (58) iz Melenaca kod Zrenjanina, utopio se u sredu kasno popodne na Peskari, divljem kupalištu na obodu tog banatskog sela. Neutešna ćerka Slađana kaže za Kurir da je njen otac bio strastveni pecaroš, ali i epileptičar i da je kobnog dana otišao na Peskaru:

- Sestrić mu je rekao da ide do obližnjeg groblja da se na česmi malo opere. Poručio mu je da ga sačeka. Kad se vratio, nigde ga nije bilo. Dovikivao ga je i tražio po Peskari, ali mog oca nije mogao da nađe. Da li mu je u tom trenutku pozlilo pa je pao u vodu, ne znamo jer tada nikog nije bilo na Peskari. Niko ne zna šta se tačno desilo. Na ovom divljem kupalištu se dosad više osoba udavilo. Pokušala sam oko 18 sati da pozovem oca, ali je njegov telefon bio nedostupan. Otišla sam sa komšijom do Peskare i odmah pozvala policiju - ispričala je Slađana i dodala da su ronioci Žandarmerije došli oko 20 sati:

-Očevo telo pronađeno je svega metar dalje od mesta na kom je pecao. Telo je poslato na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu. Moj otac nije znao da pliva - kazala je Slađana. Ljubišu je oplakivala rodbina, ali i njegova majka Veselinka. U dvorištu porodične kuće zatekli smo i Novicu Cvetića iz Kumana, sestrića nastradalog čoveka:

- Sa ujakom sam dan ranije bio na pecanju. Iz Kumana sam atarskim putem došao biciklom. Sreli smo se kod Peskare. Rekao sam Ljubiši da ću se samo malo osvežiti na česmi na groblju. Odgovorio mi je: “Mićo, vidimo se”. Prošlo je možda samo desetak minuta. Vratio sam se, ali ujke nije bilo nigde. Ulazio sam u vodu, u trsku, obišao Peskaru i ništa - kazao je Novica.

Kobno divlje kupalište

Jedan trinaestogodinji dečak iz Melenaca utopio se na Peskari početkom juna 2018. godine o čemu je Kurir pisao.

Negovo telo izvukli su ronioci Žandarmerije posle nekoliko sati. Tada je mlađi brat pokušao da pomogne starijem… Međutim, dečak neplivač je samo nestao ispod površine vode.

Meštani kažu da je dno Peskare neravno i da je voda duboka već nekoliko metara od obale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading