NAŠA PEVAČICA SUPRUGU DA VRAĆA POLA MILIONA: Didi J progovorila o odnosu sa MUŽEM, isplivala velika istina o njihovom braku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković otkrila najveće tajne braka!

NAŠA PEVAČICA SUPRUGU DA VRAĆA POLA MILIONA: Didi J progovorila o odnosu sa MUŽEM, isplivala velika istina o njihovom braku! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Dijana Janković poznatija kao Didi J, nedavno je započela novi biznis, a sada je otkrila da nema nameru da se zaustavi kada je muzička karijera u pitanju i da ima velike planove.

No, kroz razgovor pred našim kamerama, Didi je otkrila i o zlobnim komentarima, u kojima se navodi da joj je muž sve obezbedio:

Foto: ST/N. Mutić

Didi J

 

- Puno mi znači podrška supruga koji je u svemu uz mene. Ne sviđa mi se kako se predstavlja u medijima, da je stariji 20 godina od mene, da samo on zarađuje... Mi smo dugo zajedno, delimo sve na pola i sve je naše, isto kao i on zarađujem, trudim se. Nije tačno da me on finansira - rekla je Didi za Republiku i dodala:

Foto: ST/N. Mutić

Didi J

 

- Ja planiram da suprugu vratim sav taj novac, jer ja želim da postanem najpopularnija pevačica na svetu i daću mu novac. Mi smo 11 godina zajedno, to je glupost. Taj novac je i moj novac, mi sve radimo zajedno. Mi ništa ne delimo, sve je zajedničko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

30.07.2023 22:53

E glupa li si,ni sama nisi svesna sa sve tim kljovama od zuba,ti najpopularnija,nista smesnije nisam cula