MAJSTOR DOŠAO DA VRŠI POPRAVKE, A POKAZAO POLNI ORGAN! Horor u Beogradu, pozvao ženu u kupatilo, pa se pred njom SAMOZADOVOLJAVAO!

Autor:

Hronika

14.08.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstor se samozadovoljavao u kupatilu i zvao ženu da mu pomogne.

MAJSTOR DOŠAO DA VRŠI POPRAVKE, A POKAZAO POLNI ORGAN! Horor u Beogradu, pozvao ženu u kupatilo, pa se pred njom SAMOZADOVOLJAVAO!

Foto: Pixabay

Električar popravlja šteker

Muškarac B.E., inače majstor, angažovan je za vršenje građevinskih radova u stanu L.Đ., a to je iskoristio kako bi se*sualno uznemiravao vlasnicu stana.

Naime, on je 12.08.2023. godine došao u stan oštećene L.Đ., ušao u kupatilo, a onda je pozvao u pomoć. Ona je zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ i samozadovoljavao se, dok je drugom rukom oštećenoj pokazivao da mu priđe. Ona je sve odmah prijavila PS Stari grad, nakon čega je B.E. saslušan je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Polno uznemiravanje

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. 

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading