NAPADAČ JE MIHAJLU PRVO PODMETNUO POŽAR! SUKOB POČEO JOŠ SINOĆ: Najnoviji detalji krvavog obračuna na Voždovcu - pretio je da će da ga UBIJE!

Autor:

Hronika

25.07.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan N. (49) je sa sedam hitaca iz vatrenog oružja upucao je Mihajla Č. (51) na Voždovcu.

NAPADAČ JE MIHAJLU PRVO PODMETNUO POŽAR! SUKOB POČEO JOŠ SINOĆ: Najnoviji detalji krvavog obračuna na  Voždovcu - pretio je da će da ga UBIJE!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

Pucnjava na Voždovcu

Obračunu u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, kako se saznaje, prethodio je sukob koji je počeo još sinoć kada je osumnjičeni Ivan N. (49) razvalio vrata stana u kojem stanuje Mihajlo Č. (51) i podmetnuo mu požar.

- Sinoć je već bilo problema. Ivan N. je pretio Mihajlu Č. da će da ga ubije, pa mu palio stan. Međutim, danas se vratio, svađali su se, a onda je ovaj sasuo rafal u Mihajla Č. - kaže sagovornik iz istrage, piše Telegraf.

Podsetimo, uhapšeni Ivan N. (49) je sa sedam hitaca iz vatrenog oružja upucao je Mihajla Č. (51) i pobegao sa mesta zločina.

Na snazi je bila akcija Vihor 3.

Policija je veoma brzo uhapsila napadača kod koga je našla i pištolj.

 

 

Ivan N. i Mihajlo Č. od ranije su poznati policiji, a sumnja se da je obračunu prethodila svađa oko narkotika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading