KRVI JE BILO SVUDA PO LIFTU! Novi detalji jezivog obračuna na Voždovcu: Mihajlo je upucan u svom stanu, prijatelj je u njega ispalio rafal, komšije u ŠOKU!

Autor:

Hronika

25.07.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan N. koji je juče pucao u Mihajla Č., pobegao je sa mesta zločina, ali ga je policija brzo uhapsila.

KRVI JE BILO SVUDA PO LIFTU! Novi detalji jezivog obračuna na Voždovcu: Mihajlo je upucan u svom stanu, prijatelj je u njega ispalio rafal, komšije u ŠOKU!

Foto: Nebojša Mandić

Pucnjava na Voždovcu

Ivan N. koji je juče pucao u Mihajla Č., na Voždovcu, pobegao je sa mesta zločina, ali ga je policija brzo uhapsila. 

Njega su pripadnici MUP pre podneva lišili slobode zbog sumnje da je nekoliko sati ranije ranije, oko 10 sati teško ranio Mihajla Č.(51). Prema nezvaničnim informacijama, napadač i teško ranjeni Mihajlo su se poznavali i bili prijatelji.

- Taj čovek je iz pištolja ispalio više hitaca i ranio Mihajla Č. On se pre dve godine doselio u očev stan. Kulturan čovek uvek se javi, ali smo znali da ima problema sa narkoticima - rekao je komšija  za portal Republika.rs i dodao da se sve odigralo na petom spratu gde muškarac ima svoj stan.

Na mesto zločina stigla je i Hitna pomoć, koja je teško ranjenog muškarca prevezla u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva nekoliko sati vršili uviđaj u stanu napadnutog muškarca.


- Uzete su i izjave komšija, kao i snimci sa sigurnosnih kamera. Izjavu će, kada se oporavi, dati i ranjeni - kaže izvor blizak istrazi. Prema nezvaničnim informacijama, Ivan N. je malo pre pucnjave došao u stan Mihajla Č. nakon čega ga je verbalno, a potom fizički napao.

Kako kažu komšije pucnjavi je prethodila svađa.

- Nakon što se sve odigralo, bilo je krvi u liftu koja je verovatno Mihajlova - rekao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading