TELEFON MOJE NOE OTKRIĆE ZBOG ČEGA JE USMRĆENA! Majka ubijene tiktokerke u suzama: Proklinjem dan kada je srela tog MONSTRUMA!

Autor:

Hronika

19.07.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boba Milivojev veruje da će veštačenje Noinog i telefona njenog ubice Ognjena Dabetića otkriti motiv zločina.

TELEFON MOJE NOE OTKRIĆE ZBOG ČEGA JE USMRĆENA! Majka ubijene tiktokerke u suzama: Proklinjem dan kada je srela tog MONSTRUMA!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Shutterstock, Društvene mreže

Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe Milivojev veruje da će veštačenje Noinog i telefona njenog ubice Ognjena Dabetića, odgovoriti na pitanja koja je muče svakog dana.

Nesrećnoj ženi nije jasno šta je bio motiv ovog gnusnog zločina i nada se da će on biti otkriven češljanjem svih komunikacija telefonskih preko svih aplikacija, kao i sms poruka. Boba o Noi i dalje govori u muškom rodu i oslovljava ga sa Đorđe, jer se još uvek nije bila navikla na njenu odluku da postane žensko, odnosno da je transroda osoba.

- Niko nam ne javlja da li su telefoni pregledani i da li su policija i tužilaštvo došli do saznanja šta piše u telefonima Noe i Ognjena. Verujem da se tamo krije motiv zločina, zašto je Noa, odnosno naš divni Đole ubijen. Samo strahujem da taj manijak nije izbrisao sve iz telefona kada je već uništio telo mog deteta - rekla je Boba za portal Republika. 

Foto: Društvene mreže, Privatna arhiva, Instagram/noa11000

Ognjen dabetić odsekao deo tetovaže Noe Milivojev

Čim je saznala da joj je ćerka nestala u Beogradu, majka je imala predosećaj da joj se nešto loše desilo jer je bila sigurna da je Noa prošla kroz mnogo teških situacija i da je patila od detinjstva. Ognjenu koji joj je bio dečko i na kraju je na svirep način usmrtio, Noina majka nije verovala i nije joj se dopadalo što je posesivan i što joj brani da komunicira sa drugim muškarcima, pa čak i sa porodicom. Međutim, Noa se nikad svojima nije žalila na to. 

Moj sin je imao dva telefona, ko zna koliko ih je imao Ognjen i da li su svi pronađeni. Znam da je Đole imao jedan slomljeni telefon, ali je radio, kao i još  jedan. Sigurna sam da je moje dete imalo probleme, ali nije hteo da nas opterećuje i sam je sam rešavao. Često smo se čuli telefonom i šalili, ali je sve podnosio sam jer nije hteo oca i mene da sekira. Proklinjem što je ikada srela tu monstruoznu osobu -  priča Boba plačnim glasom za naš portal.

 Kaže da bol za ubijenom Noom nikada neće proći i strahuje kako će smoći snage da odgaja bebu Anicu. Žali se i na narušeno zdravlje usled srčanih problema i hipertenzije. 
- Ćerkicu mi muče zubi i na mah mi to odvuče pažnju, ali ovu bol nedao bog nikome, samo majka koja izgubi dete može da me razume - rekla je Boba i zaridala.

 Inače, tiktokerka je nestala, 17. juna kada je otišla kod svog dečka Ognjena u stan u centru Beograda. Iz stana živa nije izašla, a pronađena je 6. jula spaljena u kiselini pošto je udavljena i iskasapljena.

Noinoj majci pozlilo na sahrani ćerke

I smrtna kazna za monstruma bi bila malo

 Neutešna majka Noe Milivojev kaže za portal Republika da joj je žao što u domaćem zakonu ne postoji smrtna kazna za najsvirepije ubice, ali svesna je da joj žal i tugu neće umanjiti ma kakva kazna ubici njenog deteta.

- Moje dete meni ništa ne može da vrati, ali bih volela da je zakano takav i da se on i njemu slični ubijaju, a ne da dobiju nekoliko desetina godina zatvora i pravo na život koji su nekom krvnički oduzeli - izričita je Boba Milivojev.

Ona je sigurna da Dabetić planira da se brani pomračenjem uma i psihičkim rastrojstvom.

 - Sigurna sam da nije bolestan, nego da je monstrum i da je i splanirao da prikrije zločin i izvuče se vadići se na psihu - istakla je Boba. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kako su mračni

19.07.2023 16:34

ali izgleda da je i ovaj bogalj šiban u bulju ... to su te potpuno slomljene okice