TUŽNA SUDBINA DEVOJKE IZ KOVILJA: Noa Milivojev je pre 12 meseci POVUKLA POTEZ koji je koštao života!

Autor:

Hronika

13.07.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra devojka odlučila je da svoju opredeljenost iskaže pred javnošću, a pre godinu dana prvi put izašla je u ženskim stvarima na ulicu.

TUŽNA SUDBINA DEVOJKE IZ KOVILJA: Noa Milivojev je pre 12 meseci POVUKLA POTEZ koji je koštao života!

Foto: Instagram/noa11000

Noa Milivojev

Telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja, pronađeno je pre sedam dana, isečeno na komade u četiri posude, u dvorišnom stanu u centru Beograda.

Hrabra devojka odlučila je da svoju opredeljenost iskaže pred javnošću, a pre godinu dana prvi put izašla je u ženskim stvarima na ulicu. Kako kaže prijateljica tragično ubijene devojke, treba biti hrabar da se odlučite na ovaj potez.

- Ona je znala je da je to veoma težak potez, i da je opasno. Nije se bojala ničega. Bilo joj je bitno da se oseća u svom telu onako kako želi. Imala je podršku porodice, koji nikada nisu pravili problem da bude što želi. Do tada nije izlazila u ženskim stvarima, a onda je napravila preokret ofarbala se, stavila nokte, počela da se šminka jasno je ukazala kako će njen život teći u budućnosti - priča prijateljica nastradale devojke. 

Kako tvrdi njena prijateljica Nou je možda i koštalo života to što se javno oblačila kao devojka i što je svoju opredeljenost javno odredila.

- Sada kada je sve prošlo možemo samo da pričamo šta bi bilo kad bi bilo. Ja mislim da Noa ne bi upoznala Ognjena, niti imala bilo kakve kontakte sa njim da je svoju želju ispoljavala u četiri zida. Ipak je ovo sredina u kojoj su takve stvari relativnio nepoznate, i uvek kao po inerciji zakačite se za monstruma sa maskom, koji kad tad pokaže svoje lice - priča Noina prijateljica.

Noa je volela da bude lepo sređena, i to je imponovalo ljudima kojima se dopala.

Kada bi izašle u grad, sve oči onih ljudi kome se to dopada bile su uprte u nju. Gledali su je i divili joj se kako to nosi. Bila je veoma srećna kada bi joj udelili kompliment, pohvalili izgled. Često mi je pričala kako je u ranom detinjstvu oblačila mamine stvari, kako je to volela. To je bila Noa, i treba je zbog toga poštovati - i spričala je drugarica. 

Podsetimo, Noa je bila transrodna osoba, koja je rođena kao Đorđe. Njen nestanak prijavljen je 17. juna, a nakon dve nedelje intezivne potrage, u stanu u centru Beograda pronađeno je njeno beživotno telo.

Ognjen Dabetić je iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. Odmah je uhapšen i sve je priznao. U pitanju je zločin iz strasti, odnosno ubistvo počinjeno iz ljubomore.

Monstruma, inače dečka koji je iskasapio svoju devojku uhapsila je policija nakon što su u kupatilu stana pronađeni ostaci tela nesrećne devojke.Telo je poslato na DNK analizu, a nađene su roze kikice po kojima je bila prepoznatljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading