POSLEDNJI SNIMAK NOE MILIVOJEV SAMO PAR SATI PRED UBISTVO: Otkrivamo sa kime se našla pre odlaska kod Ognjena, JEDAN DETALJ tera suze na oči!

Autor:

Zabava

17.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi poslednji snimak i fotografije ubijene Noe Milivojev, samo nekoliko sati pred monstruozno ubistvo tiktokerke!

POSLEDNJI SNIMAK NOE MILIVOJEV SAMO PAR SATI PRED UBISTVO: Otkrivamo sa kime se našla pre odlaska kod Ognjena, JEDAN DETALJ tera suze na oči!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Shutterstock, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je prizao.

Noina cimerka, Marija Pavlović u ispovesti za Republiku, pokazala nam je poslednje fotografije na kojima su njih dve. Naime, kako nam je ispričala poslednje fotografije žive tiktokerke napravljene su 17. juna, što je ujedno i zadnji dan da su se njih dve videle. 

Marija je pokazala da se Noa fotografisala sa njenim telefonom, a potom pustila i snimak na kom su njih dve zajedno samo nekoliko sati pre nego što je monstruozno raskomadana i ubijena. Inače, Noa je na snimku nosila Marijinu majicu, u kojoj je zapravo i ubijena. 

 

- Nije se osećalo da će se nešto dogoditi, nije imala takav osećaj, ona je krenula u njenu tranziciju tada, započela je sa hormonima, imala je bolje telo nego neka devojka, imala je top figuru - rekla je Marija za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aj

18.07.2023 13:32

Sad u rijaliti

Ceca

19.07.2023 16:28

Posle svuda apelujete da se prijavi nasilje. A Stefan Karić isprebijao Šaviju i ničim nije kažnjen.Čovek otišao na more, a devojka se plaši da ne ostane bez oka. Državo reagujte!!!!!!!