NOU UBICA NAGOVARAO DA SEČE VENE: Posekotine na rukama i nogama otkrivaju MRAČNU TAJNU! (VIDEO)

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

17.07.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samopovređivanjem morala da mu dokaže svoju ljubav!

Javnost je ostala zabezeknuta nakon stravičnih vesti da je transrodna tiktokerka Noa Milivojev (18) svirepo ubijena u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Nju je, kako se sumnjiči, monstrum Ognjen Dabetić (33) najpre zadavio kablom, a zatim i raskomadao na delove i njeno telo uništio kiselinom.

Njena cimerka, Ana Marija Pavlović, u emotivnoj ispovesti za Republiku, otkrila je nove detalje iz života iskasapljene tiktokerke, kao i njenog odnosa sa ubicom, sa kojim je Noa inače bila u vezi, te da se zbog njega neretko brutalno samopovređivala.

- Da mogu, rekla bih joj: "Zašto si stala i dopustila da te udari, zašto nisi pobegla, šta si tražila kod njega i s njim?!" Da sam ja bila uporna u tim nekim razgovorima s njom, možda bih saznala više, ko zna, prijavila bi možda policiji te probleme, ne znam. Njeno ponašanje je bilo isto svaki dan. Nisam mogla da provalim, nije dala da se vide suze, nekad je bila nervozna, udari po telefonu, jedino to. Ona se dosta samopovređivala, sekla noge, ruke, vene, ali ja ne mogu to da shvatim... Ognjen ju je nagovarao da se seče, kako bi mu dokazala da ga voli. Jednostavno ju je koristio pošto je znao koliko je zaljubljena u njega - kazala je Ana Marija, cimerka ubijene Noe, u ispovesti za Republiku.

CELU ISPOVEST MOŽETE POGLEDATI NA VRHU TEKSTA!

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Marija Pavlović, cimerka Noe Milivojev

Podsećanja radi, Noa Milivojev iz Kovilja nestala je 17. juna, njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, a osumnjičeni za ubistvo je odmah uhapšen. Tiktokerka je sahranjena na lokalnom groblju u rodnom mestu 11. jula, kada ju je na večni počinak ispratila slomljena porodica i rodbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MM

17.07.2023 12:39

Zarad par minuta slave sada se pojavljuje u medijima a na tik toku peva i igra i tako žali drugaricu. Gde si bila kad joj je pomoc bila potrevna ? Polusvet.