POTRESNA ISPOVEST NOINE CIMERKE: Ovo su jezivi detalji SVIREPOG UBISTVA, progovorila o Ognjenu i POLICIJI, pa pokazala TELEFON sa DOKAZIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva ispovest cimerke Noe Milivojev, ekskluzivno za Republiku otvorila dušu o jezivom ubistvu tiktokerke.

POTRESNA ISPOVEST NOINE CIMERKE: Ovo su jezivi detalji SVIREPOG UBISTVA, progovorila o Ognjenu i POLICIJI, pa pokazala TELEFON sa DOKAZIMA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je prizao.

Za Republiku, prvi put u velikoj ispovesti, govori Noina drugarica, Marija Pavlović koja je otvorila dušu o njihovim danima koje su provele zajedno. Cimerka ubijene tiktokerke za Republiku otkriva kako se Noa borila sa unutrašnjim demonima, zbog čega je povređivala sebe, ali i iznela nove detalje o zabrani prilaska. 

Marija ističe za Republiku da ju je nakon sahrane, sanjala, te da je ostala u stanu gde su živele zajedno nekoliko dana. 

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Sanjala sam je da je još lepša, u jednom trenutku mi je mahala samo... Volela bih još više da je sanjam, da mogu da razgovaram sa njom o svemu što se desilo - govori Marija za Republiku. 

 
Republika

Foto: Republika.rs

 

Marija govori i o problemima koje je Noa imala sa Ognjenom, nakon afere sa tiktokerom Kengurom, nakon čega ju je seksualno zlostavljao, kao i o odnosu sa roditeljima. Marija je otkrila i da je Noa išla na lečenje na psihijatriju. 

- Ostala sam u kontaktu sa njenom majkom nakon sahrane, čule smo se i pričale o Noi, zbog čega je došlo do svega, ona žena ne može ni da veruje da je više nema. Oni su je znali kao Đorđa, nisu je znali kao Nou, a ja nisam ni znala njeno muško ime, nikada mi nije rekla, dok se sve ovo nije desilo. Išla sam u zgradu, gde se sve odvilo, pokušavala sam da je nađem, ali nisam uspela - govori Noina cimerka za Republiku. 

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

 

Celu ispovest Noine cimerke pogledajte na početku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading