POKOJNA NOA NIJE JEDINA DEVOJKA NAD KOJOM SE KENGUR JAVNO IŽIVLJAVAO: Uznemirujuće scene nasilnog TikTokera, javnost u šoku!

Autor:

Zabava

14.07.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao novi šok snimak Kengura, koji maltretira, vređa i ponižava devojku, dok se snima za TikTok.

POKOJNA NOA NIJE JEDINA DEVOJKA NAD KOJOM SE KENGUR JAVNO IŽIVLJAVAO: Uznemirujuće scene nasilnog TikTokera, javnost u šoku!

Foto: TikTok, Instagram printscreen

Lazar Amidžić, javnosti poznatiji kao Kengur, od ranije poznat je po kriminalnom dosijeu, te da je već osuđivan, a on je nesrećno ubijenu Nou Milivojev prisiljavao na intimne odnose. Kengur je od Noe na snimku koji je uzburkao javnost tražio da ga oralno zadovolji.

Međutim, na internetu je osvanuo novi snimak, na kom Kengur iz petnih žila urla na devojku, koja se u tom momentu nalazila u automobila zajedno sa njim, te je vređa, dok ga ona moli da prestane i svima na lajvu objasni kako zapravo stoje stvari i da ona nije cura lakog morala:

Republika

Foto: printscreen/tiktok

 

 

 

 

- Hajde, čitaj mi sve komentare, sve mi čitaj - razdrao se Kengur.

- Vređaju me, reci im da nisam tamo neka ku*vetina - rekla mu je ona.

- To ćemo...Hej, ne raspravljaj se sa mnom, tračaro jedna. Idi tračari tamo sa nekim devojkama... - nastavljao je Kengur da viče i vređa je.

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Kengur je nedavno objavio snimak u kojem je brutalno pretio kuriru. 

- Ta pošiljka je trebalo da stigne juče ili preključe. Pošto nije stiglo sad ću da ti kažem koliko će da te izađe to kašnjenje. Sad ćeš da dobiješ isplatu koliko si zaslužio - rekao je istetovirani mladić i dodao da ne sme da izađe iz kuće jer nosi nanogicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading