NEBO SE OTVORILO NAD KULOM GENEKS! Grom direktno udario u istorijsku zgradu - sablasne scene kao da je sam Ilija Gromovnik gađao! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.07.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak groma koji je udario u kulu ''Geneks'' širi se mrežama.

NEBO SE OTVORILO NAD KULOM GENEKS! Grom direktno udario u istorijsku zgradu - sablasne scene kao da je sam Ilija Gromovnik gađao! (VIDEO)

Foto: instagram.com/192_rs

Srbiju je juče pogodilo jako nevreme, grad je u Vojvodini uništio kuće, njive, dvorišta, automobile... Snimci se šire društvenim mrežima, a ljudi koji su pogođeni ovim nevremenom su u neverici šta ih je zadesilo.

Neretko nevreme prate munje i gromovi kojih se mnogi plaše, dok su drugi fascinirani ovom pojavom. Tako je nekome pošlo za rukom da usnimi trenutak udara groma u kulu ''Geneks'', a svetlo koje je sevnulo i zvuk koji se prolomio prestonicom je neverovatan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) je i jutros izdao dva upozorenja - jedno koje se tiče Srbije, a drugo Beograda, čeka nas novi talas paklenih vrućina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading