KOSTINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA: Otkriveno šta je majka uradila kada je prvi put VIDELA SINA nakon masakra

Autor: Republika

Hronika

19.07.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je kao staratelj morala da prisustvuje saslušanju trinaestogodišnjaka

KOSTINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA: Otkriveno šta je majka uradila kada je prvi put VIDELA SINA nakon masakra

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Dečak ubica Kosta Kecmanović koji je počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je 3. maja iz dva očeva pištolja ubio devetoro vršnjaka i čuvara, bio je mrtav hladan kada je juče pred saslušanje posle dva i po meseca video majku!

Kako izvor Kurira otkriva, iako se očekivalo da dečaka, koji je odvojen od porodice i boravi pod stalnim nadzorom u psihijatrijskoj ustanovi, susret sa najbližima slomi, to se nije dogodilo.

- Inicijalni razlog susreta je bilo to što je majka kao staratelj morala da prisustvuje saslušanju trinaestogodišnjaka, koji je davao iskaz u istrazi protiv oca. Kada je ušla u prostoriju, majka ga je zagrlila, ali je dečak ostao prilično hladan. Delovalo je kao da su stranci i da se ne radi o majci i detetu - opisuje izvor kako je protekao prvi trenutak susreta.

Naš sagovornik otkriva da su svi prisutni ostali šokirani jer je na isti način proteklo i saslušanje, koje je trajalo nešto duže od četiri sata.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Dečak juče bio na saslušanju

- Kada je počelo ispitivanje, koje se odvijao preko video konferencijske veze koja je uspostavljena između klinike i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu delovao je malo uznemireno, ali se onda u trenutku sabrao i bio potpuno smiren i staložen - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje, da je dečak ubica u jednom trenutku, zaista rekao da se kaje i da mu je žao zbog zločina koji je počinio.

- Svima koji su bili prisutni jasno je da kajanje nije bilo iskreno. Delovalo je da to kaže samo zbog toga što to tako treba, bez bilo kakve iskrene emocije. Odgovori koje je davao više priliče nekome ko je daleko stariji od njega, nema sumnje da je reč o detetu koje je manipulator, svesno svega pa čak i toga kakvi odgovori treba da se daju na određena pitanja - opisuje naš sagovornik u kakvoj je atmosferi proteklo saslušanje.

Tokom ispitivanja masovonog ubice, pored njega je sedela majka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

- Ni ona nije delovala kao neko ko je potrešen zbog toga što je deset života ugašeno i što je zločin kakav se ne pamti počino njen sin iz oružja koje je suprug čuvao u kući. Bez emocije je sedela i slušala - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu oca dečaka sumnjiči se da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti. On se tereti da oružje za koje je imao dozvolu nije adekvatno obezbedio tako da maloletni sin ne može da dođe do njega, ali i da je dete vodio u streljanu i učio ga da puca iako je imao samo 13 godina.

Učenik koji je ubio svoje vršnjake juče je, podsetimo, saslušan kao svedok u istrazi protiv oca koji je u pritvoru i koji nije prisustvovao saslušanju, iako je imao zakonsku mogućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (14)

Loading
Tanja

19.07.2023 14:51

Majka treba isto da odgovara,zanemarivala je da joj je sin bolestan ,sebicam,lud,zbog njenog vaspitanja je on pobio nasu decu,svoje drugare.Ona i dalje gleda samo kako da ode preko granice ,kao da sin nije pocinio ovaj strasni zlocin.

Odgovori 27 23
Neshvatljivo

19.07.2023 17:44

@Tanja - Mislim da su i njegovi roditelji žrtve i da baš niko nije mogao da pretpostavi šta je on u stanju da učini,bez obzira šta su primećivali na njemu.On je bio funkcionalan u školi imao odredjene drugare,simpatiju..Emotivno je očigledno invalidan a i nema savesti verovatno ni on ne zna zašto je to uradio.U svakom slučaju takva psihopatska ličnost ne može da se leči jer za to ne postoji lek.Predstavlja opasnost za sve oko sebe i trebalo bi ga trajno isključiti iz društva,naći način.Čak mislim da mu to neće previše smetati.Mogao bi u svakom momentu da ponovi delo na bilo koji način.

Odgovori 12 5
Minjon

19.07.2023 18:51

Mucno je bilo sta reci jadna djeca koja su na onaj svijet zbog jedne bolesne porodice,saosjecam sa rodbinom malisana koji su tek poceli da zive.😢

Mina

20.07.2023 00:39

Ne znam, sad se svasta pise, sta je tu istina tesko ce se saznati. Mozda je majka delovala hladno zato sto je zena sledjena celom situacijom, i kako bi normalan covek reagovao kad vidi dete koje je ubilo deset osoba, ne daj Boze nikome. Samo ona zna kako joj je, ostalo je maska.

Odgovori 12 9