KOSTINOM OCU SUD PRIVREMENO ZAPLENIO IMOVINU: Porodice ubijene dece tražile da mu se zabrani da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti čiji je vlasnik!

Autor:

Hronika

14.06.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović u svom posedu ima stan u Beogradu, delove poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo.

KOSTINOM OCU SUD PRIVREMENO ZAPLENIO IMOVINU: Porodice ubijene dece tražile da mu se zabrani da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti čiji je vlasnik!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo rešenje kojim je na predlog porodica ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinsko pravnih zahteva, Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik.

Kako je saopšteno iz Višeg suda u Beogradu u pitanju su stan u Beogradu, delovi poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo.

Privremene mere imaju trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja.

Okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Kako je portal Republika.rs pisao, Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikara", kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, pokušao je da rasproda svoju imovinu.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Vladimir Kecmanović je pokrenuo proceduru za prodaju imovine i sve je bilo spremno, ali su se stavri zakomplikovale.

Naime, javni beležnik je u saradnji sa Ministarstvom pravde pokrenuo proceduru kojom se proces prodaje imovine Kecmanovića obustavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Apel

14.06.2023 12:01

Ovo je previse. Sta je sledeci korak, javno vesanje cele porodice?

Maki

14.06.2023 15:47

@Apel - Nemam reci, ovo je i vise nego previse! Nadam se da ova info nije tacna iskreno!

Rale

14.06.2023 12:45

A sta radite sa imovinom nedica i sta li njegov bilmez radi e drzavo

Nika

14.06.2023 16:51

@Rale - Ali je sodtvo v Srbiji cisto znorelo?