DVE JEZIVE NESREĆE U ISTO VREME U BOGATIĆU: Automobilima sleteli s puta, jedan vozač teško povređen!

Autor:

Hronika

11.06.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzroke saobraćajnih nezgoda istragom utvrđuju pripadnici policijske stanice u Bogatiću.

DVE JEZIVE NESREĆE U ISTO VREME U BOGATIĆU: Automobilima sleteli s puta, jedan vozač teško povređen!

Foto: Rina

Hitna pomoć i vatrogasci na terenu

U isto vreme, jutros oko 2 sata, u Bogatiću su se dogodile dve saobraćajne nezgode usled sletanja sa puta u krivinama. Jedan vozač je nepovređen, a drugi je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U Ulici Branka Đonlića teško je povređen M.D. (48) iz Bogatića. Na mestu nezgode ekipa hitne službe Doma zdravlja ga je zetekla bez svesti i hitno je transportovan u urgentni prijem u šabačku bolnicu. Nakon obavljene dijagnostike prebačen je na neurohirurgiju Kliničkog centa u Beogradu.

U krivini u Ulici Mike Mitrovića državljanin BiH je izgubio kontrolu i automobilom udario u zaštitni branik pored puta. Prošao je bez povreda i u skraćnom postupku je saslušan kod sudije za prekršaje, piše Telegraf.

Na istom mestu pre sedam dana u saobraćajnoj nezgodi takođe usled sletanja sa puta R.M. (20) iz Majura je zadobila povreda glave opasne po život.

Izvor je naveo da vozači nisu bili u alkoholisanom stanju, a uzroke nezgoda istragom utvrđuju pripadnici policijske stanice u Bogatiću koji su obavili uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading