MISTERIOZNOJ SRPKINJU ODREĐEN PRITVOR U HRVATSKOJ! Pokušala da ubije muža! Ima TRI IDENTITETA, a policiji nikako nije jasna jedna stvar!

Autor:

Hronika

18.05.2023

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražni zatvor određen joj je zbog opasnosti od bekstva, a protiv nje je doneseno i rešenje o sprovođenju istrage.

MISTERIOZNOJ SRPKINJU ODREĐEN PRITVOR U HRVATSKOJ! Pokušala da ubije muža! Ima TRI IDENTITETA, a policiji nikako nije jasna jedna stvar!

Foto: Shutterstock

Državljanka Srbije (49) koja je u subotu oko 19.50 sati u Velikoj Gorici u Hrvatskoj više puta nožem ubola svog nevenčanog supruga, čiji su život spasili lekari, narednih mesec dana provešće u zatvoru Remetinec, odlučio je dežurni istražni sudija velikogoričkog Županijskog suda, prenosi Jutarnji list.

Istražni zatvor određen joj je zbog opasnosti od bekstva, a protiv nje je doneseno i rešenje o sprovođenju istrage, na koje ona, kao i na rešenje o određivanju istražnog zatvora, ima pravo žalbe.

- Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer on je mene prvi napao. U guranju smo se odmakli prema balkonu kuće gde smo se dalje gurali. Držao mi je ruku u kojoj sam držala nož i ni sama ne znam, kako i na koji način, ubola sam ga u rebra i u trbuh. Dva puta. Nakon toga sam izašla iz kuće i molila komšiju da zove Hitnu i policiju. Iskreno, nisam htela da umre. Samo sam se branila - deo je iskaza koji je vrlo emotivno i konfuzno više od sata iznosila organima reda 49-godišnja državljanka Srbije, uhapšena pod sumnjom da je u porodičnoj kući kući rođaka svog muža u Velikoj Gorici pokušala da ubije 47-godišnjeg nevenčanog partnera, takođe državljanina Srbije.

Tragovi fizičkog sukoba na njoj su vidljivi jer njeno je telo bilo prepuno modrica svih boja. Taj obračun unutar porodičnog kruga odvio se tokom žestoke svađe s partnerom koji je, nakon što je komšija na njenu molbu digao na noge policiju i Hitnu kad mu je pozvonila za pomoć, prevezen vozilom Hitne pomoći u KBC Zagreb.

Kako se saznaje, ona ima tri različita identiteta na koja je svojevremeno izrađivala dokumente, a ono što još više čudi je da nema pisanog traga, odnosno datuma i načina na koji je i kako ušla u Hrvatsku.

Povređeni je podvrgnut operativnom zahvatu i život mu je bio ugrožen jer mu je zadala teške povred u vidu dve ubodne rane, navodi Jutarnji list.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading