SILEDŽIJI SA ČUKARICE ODREĐEN PRITVOR: Tukao dva brata pištoljem, jednom polomio nos i lobanju

Autor: Republika

Hronika

26.04.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanu je određen pritvor zbog opasnosti da će ponoviti delo i uticati na svedoke

SILEDŽIJI SA ČUKARICE ODREĐEN PRITVOR: Tukao dva brata pištoljem, jednom polomio nos i lobanju

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Nasliniku Slobodanu M. (42) sa Čukarice određen je pritvor. On je uhapšen pre dva dana nakon filmske potere na Čukarici, kada su policajci jurili po njivama, nakon što je pretukao suprugu, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije.

- Nakon saslušanja, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora kako ne bi uticao na svedoke i jer postoji opasnost da će ponoviti krivično delo - navode iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Napad se dogodio u nedelju u 14 časova u porodičnoj kući u Beogradu. Slobodan je, kako se navodi, pozvao svoju braću u svoj deo kuće "da mu nešto pomognu", međutim, kada su otišli tamo on ih je napao i pištoljem.

Brata I.M. je više puta udario drškom pištolja po glavi, a drugom bratu je polomio nos i lobanju. Uspeli su da ga savladaju i pozovu policiju, međutim on je pobegao sa pištoljem i pretio da će da se vrati sve da ih pobije.

Policija ga je potom jurila po njivama i uhapsila.

Inače, stariji brat je zadobio teške povrede, dok je mlađi brat posle ušivanja glave u Urgentnom centru pušten kući na lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading