META UVELA INOVACIJU! Vocap ima novi izgled! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

11.05.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna promena kod novog dizajna jeste izbor posebne nijanse zelene kao glavne boje, nakon razmatranja više od 35 različitih verzija boja.

META UVELA INOVACIJU! Vocap ima novi izgled! (VIDEO)

Foto: Printscreen

WhatsApp aplikacija će doživeti značajne promene, s obzirom na to da je Meta sprovela brojne izmene kako bi unapredila korisničko iskustvo. Već mesecima je Meta testirala novi izgled aplikacije u beta verziji, a cilj je bio da se integrišu sve promene koje je WhatsApp iskusio poslednje dve godine.

Na kraju smo se odlučili za zelenu koja je karakteristična za WhatsApp, kao i za harmonično uparivanje boja kroz celu aplikaciju - dodali su iz WhatsApp-a.

 

Glavna promena kod novog dizajna jeste izbor posebne nijanse zelene kao glavne boje, nakon razmatranja više od 35 različitih verzija boja. Iz WhatsApp-a su dodali da su se na kraju odlučili za zelenu koja je karakteristična za aplikaciju, kao i za harmonično uparivanje boja kroz celu aplikaciju. Pored toga, Meta je ažurirala i ikonice koje sada imaju zaobljen stil, a takođe su ažurirane i ilustracije.

Na Android platformi, Dark Mode je sada malo tamniji nego ranije, što obezbeđuje veći kontrast i dublje tonove boja. Kada je reč o iPhone-u, novi "attachment menu" trebalo bi da olakša slanje datoteka, kreiranje anketa i slično. Takođe, osvežena je i paleta koja može da se koristi za pozadinu četova.

Ove promene donose svežinu i moderniji izgled WhatsApp aplikaciji, a korisnici će imati priliku da iskuse unapređeno korisničko iskustvo u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading