NOVI DETALJI UŽASA U STAROJ PAZOVI! Pokušao da otkopa bombu u dvorištu, eksplozivna naprava eksplodirala, a evo šta je ON PRIJAVIO!

Autor:

Hronika

17.05.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac nije želeo policajcima da otkrije odakle mu bomba i kada ju je zakopao, pa je prijavio da je eksplodirala plinska boca.

NOVI DETALJI UŽASA U STAROJ PAZOVI! Pokušao da otkopa bombu u dvorištu, eksplozivna naprava eksplodirala, a evo šta je ON PRIJAVIO!

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ dr, Profimedia

Pretnja bombom

Muškarac, koji je jutros povređen u eksploziji bombe u Staroj Pazovi, najverovatnije je pokušao da otkopa eksplozivnu napravu, kada je došlo do eksplozije, pokazuju prvi rezultati istrage.

Kao je već pisano, oko podneva je u Njegoševoj ulici, eksplodirala bomba.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni muškarac je, najverovatnije, pokušao da otkopa bombu koju je pre izvesnog vremena zakopao, piše Informer.

- Prilikom otkopavanja, bomba je eksplodirala i teško ga povredila. On je uspeo da pozove policiju i Hitnu pomoć, ali je prijavio da je eksplodirala plinska boca - dodaje izvor iz istrage.

Povređenom muškarcu ukazana je lekarska pomoć. Navodno, on nije želeo policajcima da otkrije odakle mu bomba i kada ju je zakopao.

Policijska istraga povodom ovog slučaja je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading