KOSTA SEDEO PORED DRUGA U KOGA JE ISPALIO SMRTONOSNE HICE: Tragedija u Ribnikaru upravo je postala NOĆNA MORA! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani klavijaturista Andrija Č. kog je u sredu u krvavom pohodu ubio Kosta Kecmanović sedeo je u školskoj klupi levo od ubice.

KOSTA SEDEO PORED DRUGA U KOGA JE ISPALIO SMRTONOSNE HICE: Tragedija u Ribnikaru upravo je postala NOĆNA MORA! (FOTO)

Foto: TikTok/Printscreen, Privatna arhiva

Na fotografijama zabeleženim u sedmom dva, na koje se kobnog dana ostrvio mali ubica, vidi se i da se Andrija Č. talentovani mladi klavijaturista sedeo u školskoj klupi koja se nalazila levo od Koste.

Foto: TikTok/Printscreen

Andrija Č. u narandžastoj majici

Fotografije Koste Kecmanovića i odeljenja u kom je napravio pokolj, kruže društvenim mrežama, a na njima se vidi dečak, koji je u sredu u OŠ "Vladislav Ribnikar" odneo devet života, i ranio još sedmoro u naizgled običnom "školskom" raspoloženju.

Na fotografijama se vidi kako je naizgled bezbrižno sedeo pored školskih drugara na koje je posle bez zadrške i osećaja kajanja pucao.

Podsetimo, Kosta je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskoj opštini Vračar, u sredu u 8.42 časa, pucao i ubio osmoro đaka, 7 devojčica i jednog dečaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu.

Ono što je sve zaprepastilo jeste da je Kosta Kecmanović, a policija je za to našla i dokaze, ovaj zločin planirao čitavih mesec dana i do detalja ga razradio.

On je tokom tog perioda sačinio spisak za likvidaciju, nacrtao mapu upada u školu, napravo četiri molotovljeva koktela, a malo pre zločina je iz sefa uzeo i dva očeva pištolja, za koje je Vladimir Kecmanović imao uredne dozvole.

NA SPISAK STAVLJAO SVE BOLJE OD SEBE

Kako kažu deca i roditelji iz Kecmanovićeve škole, on nije mogao da podnese da u svemu ne bude broj jedan.

Masovni ubica Kosta Kecmanović (13) napravio je spisak za likvidaciju školskih drugova iz OŠ "Vladislav Ribnikar" po tačno određenom parametru. Nije, međutim, birao one koji su se prema njemu loše ophodili, već, kako saznaje Republika, po tome što su svi oni u nečemu bili bolji od njega.

Naime, pošto je imao ekstremno visoke ambicije, te nije mogao da podnese da nije u svemu prvi i najbolji. Tako je, primera radi, ubio dečka koji je trebalo da bude đak generacije i koji je bio virtuoz na klaviru (i Kosta je pohađao muzičku školu), devojčicu koja je bila izraziti odbojkaški talenat, drugu koja se isticala kao balerina i tako redom... Neki sa spiska su se spasli, ali i kod svih njih, takođe, postoji nešto po čemu su se izdvajali.

PO SVAKOM MERILU

Na spisku se, kao što rekosmo, našao Andrija Čikić, koji je bio veoma uspešan, dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima. Nastupao je na više koncerata, a bio je besprekorno talentovan i za fotografiju. Bilo je gotovo izvesno da će biti proglašen za đaka generacije. Njega je bezumni monstrum ubio među prvima.

Mina Zirojević, ekspert Instituta za uporedno pravo i međunarodno priznati stručnjak za terorizam, igrom slučaja je članica saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ona za Srpski telegraf ističe da se među decom priča da je baš to ko je od Koste uspešniji na bilo kom polju bio jedan od važnih kriterijuma kod pravljenja spiska smrti.

- To je ono što se trenutno priča među decom i roditeljima. Dečak je očigledno patio od toga da bude najbolji. Evo, upravo mali Andrija, koji je stradao, bio je veoma uspešno dete po svakom merilu - priča naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading