EKSKLUZIVNO! Objavljujemo fotografije Koste Kecmanovića iz ŠKOLE SMRTI! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok druga deca gledaju u tablu, Kosta na telefonu i sa papirom ispred sebe.

EKSKLUZIVNO! Objavljujemo fotografije Koste Kecmanovića iz ŠKOLE SMRTI! (FOTO)

Foto: TikTok/Printscreen

Na prvi pogled normalne fotografije zabeležene unutar školske učionice, ali spoznaja o tome ko se nalazi na njima, ledi krv u žilama.

Fotografije Koste Kecmanovića i odeljenja u kom je napravio pokolj, kruže društvenim mrežama, a na njima se vidi dečak, koji je u sredu u OŠ "Vladislav Ribnikar" odneo devet života, i ranio još sedmoro u naizgled običnom "školskom" raspoloženju.

Dok druga deca gledaju u tablu i profesora, Kosta sve vreme pored sebe ili u rukama drži mobilni telefon, ispred njega je papir, a povremeno mu je u ruci i olovka kojom nešto beleži na isti.

Podsetimo, Kosta je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskoj opštini Vračar, u sredu u 8.42 časa, pucao i ubio osmoro đaka, 7 devojčica i jednog dečaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu.

Ono što je sve zaprepastilo jeste da je Kosta Kecmanović, a policija je za to našla i dokaze, ovaj zločin planirao čitavih mesec dana i do detalja ga razradio.

On je tokom tog perioda sačinio spisak za likvidaciju, nacrtao mapu upada u školu, napravo četiri molotovljeva koktela, a malo pre zločina je iz sefa uzeo i dva očeva pištolja, za koje je Vladimir Kecmanović imao uredne dozvole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ana

14.05.2023 13:37

Samo vrhunski tim strucnjaka ovo sve moze da objasni! Cela javnost ceka njihovo objasnjenje. Sta se desilo u glavi jednog decaka i navelo ga da pocini ovakvu strahotu.

Mina

01.06.2023 18:40

Sedi i gleda u telefon, papir ispred.... Pa to 90% dece danas radi! Vesti koje objavljuje Republika.rs samo su još više dramatizovane, a mnogo toga neprovereno.