"IŠLI SU U BIOSKOP NA DAN ZALJUBLJENIH, PRIČALI SU TELEFONOM SVAKO VEČE"! Ispovest majke čiji je vapaj potresao Srbiju! Ona tvrdi da je ubica sa Vračara MONSTRUM!

Autor:

Hronika

05.05.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice, koja je, kako tvrdi, bila na listi za odstrel dečaka ubice izdvojila se iz mase roditelja, učenika i građana vapajem da je ubica osmoro dece i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar" bio "monstruozno, razmaženo i obesno dete" kome nije falila ni pažnja, ni razgovor.

"IŠLI SU U BIOSKOP NA DAN ZALJUBLJENIH, PRIČALI SU TELEFONOM SVAKO VEČE"!  Ispovest majke čiji je vapaj potresao Srbiju! Ona tvrdi da je ubica sa Vračara MONSTRUM!

Foto: republika

Tatjana Savarese, majka koja je privukla pažnju javnosti svojim vapajem ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" uključila se u program "Blic TV" kako bi iznela detalje o druženju svoje ćerke sa ubicom Kostom Kecmanovićem (13).

Majka devojčice, koja je, kako tvrdi, bila na listi za odstrel dečaka ubice izdvojila se iz mase roditelja, učenika i građana vapajem da je ubica osmoro dece i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar" bio "monstruozno, razmaženo i obesno dete" kome nije falila ni pažnja, ni razgovor.

Ona je u specijalnoj emisiji Slavice Đukić Dejanović, na "Blic TV", ispričala detalje druženja njene ćerke i dečaka ubice.

- Stanujemo jako blizu, krenula sam da završavam svoje obaveze i to sam videla i čula od ljudi na ulici šta se dešava. Pogledala sam onda na internetu i vratila se kući i odjednom su krenule da stižu informacije - priseća se Tatjana,

Republika

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

 

Njena ćerka tog dana nije otišla u školu, a kako je priznala, sa Kostom se i viđala i čula telefonom.

- Ona popodne ide u školu, ali imala je neke pripreme i trebalo je da bude u školi. Veče pre toga sam ja došla sa dalekog puta i ona je rešila da se ne probudi, jer je kasno legla. Oni su se viđali, išli su u bioskop, pričali su telefonom svake večeri do pre mesec i po dana, svake večeri su pričali. Ulazila sam da vidim o čemu pričaju i uglavnom je bilo o školi, muzici i "glupostima". Išli su i u bioskop za Dan zaljubljenih. Ja znam da je tu bila neka obostrana simpatija, ali znam i da nije bilo fizičkog kontakta. On je mlađi od nje šest meseci - kaže majka.

Ona dodaje i da i dalje želi da veruje da je sve bio samo jedan ružan san.

- Čekam da se probudim i da vidim da je to bilo u nekom selu u Teksasu. Ona neke stvari nije saznala, a ja ne umem da doprem do nje. Ona je generalno zatvoreno dete, a sada je još zatvorenije i ne znam. Ne umem da odgovorim. Prestala je da se čuje sa njim, rekla je da ga je "gostovala". Kada sam je pitala zašto, rekla je da joj je dosadan. Rekla je da je mnogo opterećuje - kaže Tatjana Savarese.

"Roditelji nisu krivi"

Kako tvrdi Tatjana Savarese Kosta Kecmanović nije igrao igrice.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Transparent koji je zasmetao Tatjani Savarese

 

- Pitala sam moju ćerku. On je voleo igrice. Ne kajem se uopšte, rekla sam sve što sam mislila. Jako mi je zasmetao onaj transparent "Roditelji razgovarajte sa svojom decom". Nisam za to da su krivi roditelji, verujem da roditelji rade sve najbolje. Slušam kako roditelji jure za ovim i onim, pa mi moramo da jurimo za ovim i onim. Toliko je sve skupo, ta deca su opet nesrećna ako ne možete da im obezbedite i "ajfon" i ovo i ono, nameće sredina - kaže Savarese.

Kako je otkrila, o roditeljima Koste kaže da ne bi pričala, ali ističe da je o njima čula sve najbolje.

- Ovo je najmlađi šuter ikada da se zna za njega. Ne bih o roditeljima. Ništa čudno nisam videla. I moji prijatelji smatraju da su to divni ljudi. Nastaviću sa ćerkom da negujem jedan otvoren odnos, ona sa mnom deli sve. Nemam strah, mogu samo da kažem da nam je policija odlična. Poruku sam rekla juče i stojim iza toga. Ta deca nisu naše vlasništvo već naš posao da ovom svetu podelimo jedno bolje stvorenje i učinimo ga boljim mestom - kaže majka učenice OŠ "Vladislav Ribnikar".

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tisa

05.05.2023 23:40

Netreba razgovarati sa decom treba razgovarati u skupstinu Da se maknemo te EU To je zlo EU moramo njihove zakone da sprovodio u nasu lepu Srbiju Nametnuli nam sovinisticke zakone

Razum

20.05.2023 03:46

Ukucajte na google tatjana savarese videcete sta pise o ovoj gospodji koja na tv kaze da ne zeli i ne snalazi se u medijima..olos..tragediju koriste svi..na google pise tatjana savarese comunication america...