BRUKA I SRAMOTA: Eko-ekstremisti u Novom Sadu ne poštuju dane žalosti zbog ubijene mladosti - tragediju koriste zarad politikih poena

Autor:

Vesti

05.05.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Srbija tuguje zbog žrtava nezapamćene tragedije pojedini političari su iskoristili priliku da napadnu vlast-

BRUKA I SRAMOTA: Eko-ekstremisti u Novom Sadu ne poštuju dane žalosti zbog ubijene mladosti - tragediju koriste zarad politikih poena

Foto: nsuzivo.rs

U danima najdublje žalosti zbog nezapamćenih tragedija koje su zadesile Srbiju i njene građane u poslednja dva dana, u školi na Vračaru i u Mladenovcu, pojedini predstavnici opozicije, kao i novosadski eko-ekstremisti ne libe se da ove jezive događaje koriste za politizaciju i sopstvenu promociju.

Iako je u našoj zemlji zbog pogibije učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" proglašena trodnevna žalost, čak ni dani nadublje tuge i bola, za pojedine nisu razlog za uzdržanost i poštovanje nevinih žrtava, već za paradiranje centom grada.

Republika

Foto: nsuzivo.rs

 

 

Prave performans na Trgu Slobode

Naime, upravo su se novosadski eko-ekstemisti ove večeri okupili na Trgu Slobode ispred Gradske kuće grada Novog Sada. Negde oko 40- ak simpatizera navodnih ekoloških organizacija došetalo je do tog zdanja i oko stubova same zgrade vezali crno platno, kao da je u pitanju neki performans. Među prisutnima su Brajan Brković, Miran Pogačar (pokret “Bravo”), Mladen Cvijetić, Radivoje Jovović, Srđan Đurić (“Moramo- zajedno”), kao I Veljko Krstonošić iz DS-a.

Republika

Foto: nsuzivo.rs

 

 

Nažalost, primer iz Novog Sada nije jedini. I drugi opozicioni ovu tragičnu situaciju za porodice stradalih, ali i celu državu koriste pokušavajući na sraman način da sakupe jeftine politike poene obračunavajući se s vlašću, čak ne poštujući Dan žalosti zbog nezapaćenje tragedije i stravičnih zločina zbog kojih treba da svi budemo ujedinjeni.

Opozicija pokazala svoje neljudsko lice!

Dok Srbija tuguje zbog žrtava nezapamćene tragedije pojedini političari su iskoristili priliku da napadnu vlast. U tome nisu birali sredstva, pa su se, bez imalo srama, služili lažima o uvođenju vanrednog stanja, najavljivali su ulične mitinge, predsednika Aleksandra Vučića nazivaju diktatorom...

Republika

Foto: nsuzivo.rs

 

 

Najaktivniji u ovome su bili funcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića. Najpre je Stefan Jovanović, generalni sekretar i portparol Narodne stranke, objavio da država uvodi vanredno stanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (122)

Loading
Marko

05.05.2023 22:38

I eko ekstremiste treba strpati u zatvor!

Tanja

05.05.2023 22:39

Kakvi idioti.

Natalija

05.05.2023 22:40

Kakvi kreteni.

Ivana

05.05.2023 22:40

Bas bruka i sramota sta rade zarad politickih poena a Srbija zavijena u crno.